2012 m. sausio 26 d., ketvirtadienis

JAV ir Irano konfrontacija arba "90 tūkstančių tonų diplomatijos“


Kelias iš matricos labirinto ir gnosticizmo atskleidimas


Norėčiau labai trumpai pakomentuoti apie gnosticizmą. Taigi, Jums leidus, pradėsiu nedelsdamas :)
Pirmą sykį apie gnosticizmą išgirdau, tiesą sakant, visai nesenai filme „Contact“, kur pagrindinė filmo veikėja (astronomė) naudojant radijo teleskopus, be abejo, mėgino detektuoti signalą iš nežemiškų būtybių. Išgirdęs pirmą sykį šią frazę: „aš esu gnostikė“, pagalvojau: gerai, tai turbūt turėtų būti sinonimas netikinčiam Dievu (kitaip sakant) - ateistas, kadangi vėliau filmas rutuliojosi ta linkme.
Žinoma, kontaktas įvyko ir buvo pastatyta mašina teleportacijai ir pagrindinė filmo herojė ruošėsi misjijai. Tačiau, nepaisant to, kad viskam buvo lyg ir pasiruošta, komisijos narys (per spaudos konferenciją) uždavė klausimą: „Ar jūs tikite Dievu?“, ji visaip išsisukinėjo iš šio klausimo, jog tai nėra susiję su planuojama misija.
Taigi atleiskit, kad teko per daug išsiplėsti, tačiau, bent jau šioje rašymo fazėje, esu įsitikinęs, jog paaiškinti šios gnosticizmo srovės visiškai („pilnai“) nepavyks, bet norėčiau pasidalinti savo asmenine patirtimi (kad ir kokia ji menka būtų) apie šį judėjimą.
Sekantį kartą išgirdau apie gnosticizmą laidoje RedIceCreations. Tai svetainė, kurios autorius, kaip ir daugelis kitų, tiesiog kviečia gerai žinomus (ir mažiau žinomus) dažniausiai disinformacijos skleidėjus. Prisipažinsiu, jog aš gana ilgai sekiau juos, nes, nors ir retai, bet visgi pasitaikydavo labai gerų interviu, o tie interviu, kurie yra susiję su NSO, Nibiru, 2012, Annunaki, Hollow Earth ir kitokiomis nesąmonėmis, kurios susiejamos su mitais (taigi čia mitai tampa tarsi faktais), tiesiog praleisdavau pro ausis, manydamas, jog taip tiesiog siekiama pritraukti daugiau klausytojų, kad šie, iš savo veiklos, galėtų tęsti toliau savo darbą (tiesa ir iki šiol šios versijos negaliu atmesti visiškai).
Bet visgi ši versija po truputį pradėjo atkristi ir nors šios svetainės autorius prieš pat pokalbį teigdavo, jog „privalote galvoti patys“, tačiau, kita vertus, tenka iškelti klausimą: kam apskritai yra skirtos tokios laidos, kuomet kone 90% yra visiškas absurdas ir nors šis vaikinas stengėsi atrodyti tik labai liberalus žmogus, stengdamasis įsiklausyti ir padiskutuoti dar negirdėtom temom, visdėl to, atsisuka prieš jį patį.  Iš esmės, tokių „žurnalistų“ (jeigu galima taip pavadinti) tikslai darosi kaip ir aiškūs – suklaidinti visuomenę, priversti juos vėl patekti į „dar gilesnę matricą“, kur išėjimo praktiškai nėra. Tai aiškus proto įkalinimas, jei žmogus pradeda galvoti, jog va ši teorija visai tikėtina, o po savaitės pasirodo kita, nauja, visai nežinoma teorija, kuri irgi atrodo tikėtina. Ir taip šios teorijos, kaip plytos, yra mūrijamos į žmogaus suvokimą apie pasaulį – jis, iš tų plytų, stato labirintą pats!
Deja, man tenka prisipažinti, jog mane tai taip pat domino ir pats stačiausi tuos labirintus... Nors aš tomis teorijomis netikėjau totaliai, tačiau kai kurių visgi ir negalėjau atmesti (nes tas klausimas: „o gal jie yra teisūs?“, neduodavo man ramybės).
Tačiau galų gale paaiškėjo kodėl visigi egzisuoja šios laidos ir šiuo metu jų daugėja (tai, pasak jų siejama su žmogaus dvasios adbudimu!). Iš esmės, yra du tikslai šių veiklų iš jų pusės ir 1 siekis iš žmonių, kurie klauso tokio pobūdžio laidas! Taigi, Jums leidus, pamėginsiu konstruktyviai juos išdėstyti, visų pirma, paaiškindamas kodėl žmonės mėgsta to klausytis.
Tenka taip pat pripažinti, jog šis žmonių pabudimas yra ne atsitiktinis – jis atsirado dėl 9/11 oficialiai pateikiamų faktų nesutapimo su realybe. Žmonės – ne gyvuliai, todėl išsiaiškinę šiuos faktus (didžioji dalis probėgšmais dėl greito gyvenimo būdo turbūt) pradėjo gilintis toliau, iš dalies palikdami tokias figūras, iš kurių tai ir sužinojo (tarkim Alex‘ą Jones‘ą), toliau jie aptinka tuzinus bestselerinių knygų, jų autoriai jau leidžia kitas ir vėl bestseleriais tapsiančias knygas (jie nuolat komunikuoja vieni su kitais, dažnai susitinka viešai). Jie nuolatos veikia (visai kaip Anonymous – jie niekada nemiega ). Toliau vyksta įvairios pokalbių laidos ir interviu su tokiais žmonėmis ir tų laidų bei interviu reitingai pradeda „augti kaip ant mielių“ pasiglemždami vis naujas „aukas“. Taigi toliau žmonės perskaitę šias knygas, pakeičia ir savo nuomonę apie daug ką... Galbūt jiems jau tampa nebesvarbus 9/11 ar 7/7 įvykis (arba žvelgia į tai kiek kitaip ir netgi įžvelgia iš to teigiamų rezultatų (šiame kontekste dažnai minima sąmonė, dvasingumas ir kt.)). Jiems pradeda labai rūpėti „dvasingumas“, „majų kalendorius“ ir t.t.
Žmonės klausosi šių laidų, nes jiems reikia fantazijos, jie galbūt pradeda gyventi savo pasakoje, savo matricoje, po sunkaus darbo, užsidarę savo mažame kubo formos kambarėly, nenorintys nieko matyti ir girdėti, tik gyventi taip ir toliau savo pasakoje, nes iš to jie gauna tam tikrą paguodą ir viltį...
Taigi iš šių laidų perspektyvos ir tų, kurie duoda interviu apie anksčiau aprašytus „fenomenus“ (kaip NSO ir kt.), vienas iš tikslų ir yra: skleisti disinformaciją. Kai kurie iš jų gali būti ir susiję su CIA, su kontražvalgyba, kurių užduotys yra ką tik parašyto pobūdžio ir turbūt jiems už šias veiklas yra neblogas finansavimas... Aš suprantu puikiai, kad kai kurie iš jūsų su tuo nesutiksite, bet tai jūsų reikalas...
Tačiau visgi yra ir kita priežastis, ties kuria judama labai kryptingai. Tai gnoscitizmas... Be abejo, kone kiekvienas vadinamosios „konspiracijos teorijos“ laidos vedėjas daugiau ar mažiau yra kalbėjęs apie masonus, bilderbergerius ar illuminati. Dauguma jų ties tuo sustoja, ir dažniausiai einama prie to, jog pastarieji išnykusi sekta ar panašiai. Daugmaž kažkosks nesusipratimas.. Bet visgi yra atskleidžiama pagrindiniai jų „religijos“ motyvai: jog tai sena babilono religija, jog liuciferis („šviesos nešėjas“) buvco jų dievas, nes matai „jis davė ugnį žmonėms“ (liuciferis ar prometėjas iš esmės ta pati figūra). Tai yra interpretacija, jog tai, ką krikščionys laiko nuodėme (atsikąstas vaisius iš žinių medžio), šios „religijos“ propaguotojai neva laiko žmogaus išlaisvinimu iš kalėjimo, kuriame Dievas laikė Adomą ir Ievą... Iš esmės, jie tai akivaizdžiai skelbia ir, manau, jog visi tai žinote. Tačiau kas keisčiausia, per tas pokalbių laidas, pastebėjau, jog tie „šiuolaikiniai mistikai“ turi panašią (jeigu ne tą pačią) interpretaciją apie visa tai.  Aš asmeniškai, negaliu pakęsti masonų, nes žinau, kas jie tokie yra (jie paprastai kalbant – satanistai, nes garbina ne tą „dievą“. Jis pagal krikščionybę yra kritęs angelas ir nėra joks dievas), o šie sugeba išvinguriuoti taip, jog daugelis masonų („laisvųjų mūrininkų“) net nežino kas tai yra, leisdami susidaryti įspūdį neva šie supranta daugiau. Tai mane išaukė klausytis įdėmiau ką jie kalba bei klausytis daugiau panašaus pobūdžio internetinių svetainių bei pavienių žmonių, susijusių su jomis.
Taigi paaiškėjo, jog visur kalbama iš esmės apie tą patį, jie (gnostikai) visuomet stengėsi interpretuoti apie dievus, visuomet buvo aiškiai matomas dualizmas, jog šis efektas iš esmės reikalingas, jog kartais reikalingas „blogis“, kad vėl atgimtų gėris. Keli gnostikai kalbėjo apie savo keistus sapnus, neva labai aiškius (tai gnosticizmo bruožas), bet visi be išimties kalbėjo apie 2012 metus, jog mūsų sąmonė pagaliau ties šiuo metų slenksčiu bus išjudinta, neva tai mes evoliucijonuojame į bendrą (kolektyvinę) sąmonę(!!!), apie čakras, dvasingumą (spirituality), apie teosofiją (H. Blavatskaja), apie astroteologiją (Jordan Maxwell, M.Tsarion ir kt),  be abejo pridėdami NSO nesąmones ir filosofuodami kas tai yra, teiginiai tokie jog Jahvė – tai „blogasis“ (arba ne tas, kurį laikote) Dievas ir ragino paskaityti bibliją, neva ten rasime pateiktą info.
Taigi akivaizdžiai matomi bendri bruožai (kurie ankstesnėje pastraipoje buvo aprašyti) leido man galutinai prieiti prie išvados, jog jie visi yra GNOSTIKAI! Nereikėjo daryti daug paieškų, kad surasti jų galus. Paaiškėjo jog gnostikai (ir gnosis) iš esmės niekuo nesiskiria nuo masonų. Tiesą sakant, nors tai ir diskutuotina, bet masonų simbolis: kompasas ir skriestuvas su G raide centre, gali reikšti ne vien tik „Geometry“, tačiau ir „Gnosis“ bei „Gnosticism“.
Taigi, jeigu Jūs supratote, ką aš čia mėginau Jums paaiškinti savo nerišliu raštu, raginčiau nepakliūti į šiuos spąstus ir nustoti sapnuoti... nes jiems, esantiems piramidės viršūnėje, kaip tik to ir tereikia. Jie siekia sukurti utopiją (jie visi palaiko transhumanizmo idėją). Nepatariu būti paranojikais taip pat. Tačiau jei tikrai iki kaulų smegenų labai gerai suvokiate, jog tam tikri oficialūs pareiškimai aiškiai prasilenkia su realybe, tenka į tai reaguoti. Nepaklūskit minios sindromui, būkit patys švyturiai, nors ir kokie blankūs bebūtumėt – galbūt reiktų tai paviešinti, nes, mano nuomone, tik amoralus žmogus nedarys nieko. Būkite budrūs. Ačiū už dėmesį visiems.

Na, o čia keletas šaltinių, apibrėžiančių gnosticizmą. Nepakliūkit jo įtakon!

o štai ką kalba Dr. Stanley Monteith: "Brotherhood of Darkness"
Chris White kalba apie šiuos žmones čia taip pat apie tai ką ir aš išsiaiškinau, tik daug išsamiau:

2012 m. sausio 25 d., trečiadienis

Ar gali ateities technologijos paversti žmogų antžmogiu?

Deja, scenarijus, koks yra pateikiamas filme "The Age of Transitions", yra labai realus... Mano nuomone, vienintelis kelias uždrausti tai - aiškiai atsiriboti nuo jo mums patiems ir informuoti kitus tam, kad šie pakeistų savo nuomonę apie "žmogų/kiborgą", gyvenantį "bičių avilyje" ("the Venus project"), jog tai neva būtų visai šaunu, atskleidžiant aiškius motyvus. Nemanau, kad tai padaryti (paaiškinti) yra labai paprasta ir man pačiam yra sudėtinga rašyti apie transhumanizmą (apie tuos pakvaišėlius mokslininkus ir kas juos remia, nes tai - viena sudėtingesnių temų, tačiau kartu aprėpia daugelį sričių, apie kurias visuomenė nėra informuojama). Gal būt užtektų paviešinti filmus kaip šis internetinėj erdvėj (per twitter ar facebook, ar per Jūsų blogą), kad juos verta geriau pažiūrėti ir labai rimtai pagalvoti (išjudinti sąmanonę), kad netektų ateityje gailėtis. Taigi kol yra šansas - vertėtų juo pasinaudoti!