2013 m. gegužės 30 d., ketvirtadienis

Leonardo Ulricho dokumentinio filmo: "Nauja Pasaulio Tvarka: slaptos bendruomenės ir Biblijos pranašystės" vertimas į LT



Pristatau jums beveik visą Leonard‘o Ulrich‘o dokumentinį filmą išverstą tekstiniam formate. Aš pasinaudojau jo skriptu, kurį jis pats buvo patalpinęs savo youtube kanale.  Pats autorius anksčiau buvo pašalinęs filmą bei tačiau pristatė video dėl ko jis taip padarė. Šis dokumentinio filmo autorius vienu metu buvo įkėlęs du filmus t.y. vieną taisytą, o kitą – ne, tačiau dėl komercinių sumetimų vieną jų pašalino ir tai greičiausiai turėjo būti pataisyta versija... Tačiau, kaip jau minėjau vaizdo klipe („Why I Pulled My Film“) autorius paaiškina kokios buvo klaidos. Garbingas žmogus, mano manymu...
Taigi čia įkeliu filmą bei anglišką ([EN] skriptą rasite pačioje pabaigoje šio teksto) ir beveik visą išverstą į LT skriptą (turiu pripažinti, kad kai kurie sakiniai buvo išversti netinkamai, todėl ten kur nesupratau skliaustuose įterpdavau tą anglišką žodį, kurio, mano manymu, nesugebėjau pritaikyti pagal kontekstą).
Gero skaitymo/žiūrėjimo :)

https://www.youtube.com/watch?v=jYZksdzVxic

Trys pagrindinės idėjos
Šis filmas yra apie tris pagrindines idėjas. Dauguma blogio šiame pasaulyje yra koordinuojamas bei pildoma žodis žodin yra pildoma Biblinė pranašystė. Istoriniai ir dabartiniai įvykiai yra įtakoti blogio siekiant padidinti ir paspartinti antikristo atsiradimo tikimybę. Laimei pasaulis vis dar nėra apokaliptinėje būsenoje, tačiau organizuoto blogio jėgos veikia mus visus, todėl mes privalome tam priešintis kaip niekada anksčiau.

Trijų pagrindinių idėjų trumpa apžvalga
Šis filmas yra unikalus tuo, kad jis susistemintai pateikia: ištakas, veiklas ir blogio aktyvumą. Jeigu jūs esate krikščionys ir netgi jei nesate, tačiau jei norite sumažinti blogio efektą, tuomet jūs turėtumėte tai pažiūrėti.
Šio žanro prezentacijos būdavo sukuriamos siekiant nuspėti ateitį ir dauguma jų pasirodydavo, jog yra klaidingos. Užuot spėliojęs ateitį, aš ruošiuosi apžvelgti praeitį. Kuomet jūs žinosite kaip mes patekome į tokią situaciją, tuomet mes palyginsime mūsų dabartinę situaciją su ta, ką Biblija teigė, jog tai įvyksią. Jūs galbūt galite susidomėti šios problemos sprendimu. Jei jūs manote, jog tai yra laužta iš piršto, tuomet prašau apsvarstykite šį klausimą: jei Biblijos blogio apibūdinimas yra tik tai „mitas“, tuomet kodėl tokia gausybė antikrikščionių daro viską kas tik įmanoma, kad įgyvendintų šį „mitą“? Panašu, jog mes turime išstudijuoti Naująją Pasaulio Tvarką.

Nauja Pasaulio Tvarka
Nauja pasaulio tvarka yra tarsi virvė. Ta virvė yra sudaryta iš politinių, karinių, ekonominių, mokslinių, kultūrinių ir religinių galios gijų, kurios visuomet traukė pasaulį link galutinio tikslo – Dievo. Visai nesenai, tas traukimas pasidarė progresyviai stipresnis. Kiekviena Naujos pasaulio tvarkos virvės gija yra sudaryta iš išorinių sluoksnių žmonių, kurie nė trupučio nenutuokia koks galutinis tikslas yra tų centrinių gijų galių. Kuomet žmonių darbas yra nukreipiamas link Naujos pasaulio tvarkos virvės centrinių galios gijų, tuomet galutinis tikslas NPT (NWO) tampa aiškus: viena pasaulinė vyriausybė, viena pasaulinė ekonomika, viena pasaulinė kariuomenė, viena pasaulinė bendrija, viena pasaulinė religija. Tai reikštų absoliučią kontrolę, kurią (hipotetiškai) valdytų vienas pasaulio valdovas.
Šis galutinis tikslas nėra demokratinis. Tiesą sakant, dauguma žmonių tokio galutinio tikslo nenorės, nes jis ribos jų laisvę. Nepaisant populiaraus pasipriešinimo šiam siekiui, šis tikslas yra įgyvendinamas paslaptyje ir progresyviniu žmonių nuteikimu, kad jie šio galutinio tikslo norėtų patys. Yra daugybė įrodymų, jog toks tikslas egzistuoja.
Vienas pagrindinių varomųjų Naujos pasaulinės tvarkos jėgų yra religija. Šiaip ar taip, žmonės veikia ties tuo kuo jie tiki. Finansinė kontrolė yra priemonė kuria NPT finansuoja savo pirminį įrankį – kariuomenę. Mes privalome visų pirma suprasti, kad karinio įrankio prasmę prieš pradėdami nagrinėti kontroliavimo matricas, kurios yra nukreiptos į mus. Kuomet mes suprasime šias kontrolės sistemas, tuomet mes galėsime suprasti tikėjimo sistemas tų, kurie mus kontroliuoja. Visos šios žinios yra būtinos, norint suformuoti pasipriešinimo strategijas apie kurias, galimas dalykas, jūs nė nežinote. Bet kaip ši mąstysena, valdymo sistema ir karinis įrankis buvo sukurti?

Ištakos ir dinamikos
Visų slaptųjų bendruomenių šaknys glūdi senovinėse mistinėse religijose, kurios buvo praktikuojamos Šumerijos, Egipto ir Babilono. Šios senovinės paslaptingosios religijos buvo atsakingos už populiacijų „uždarymą“ ir jų laikymą kaip tarnų menko elito, o šie buvo garbinami kaip dievai arba tarpininkai tarp dievų ir „paprastų mirtingųjų“.
Žinios yra galia. Jei žinai kada pasirodys sekantis saulės užtemimas, o kiti to nežino, tu gali daug reikalauti iš primityvios bendruomenės, kuomet tu jiems grasini, jog gali užtemdyti saulę. Žmonės, kurie slėpė astronomijos žinias, tas žinias jie slėps ir toliau bet kokia kaina tokio tipo visuomenėje. Jei jie pasidalintų tomis žiniomis, tuomet jų galia bet kokioje visuomenėje būtų buvusi eliminuota. Didžiulės žmonių minios gali būti valdomi tikėjimo sistemų, kurios jiems duodamos mažo elito grupelės, kurie ir laiko tą pagrindą žinių nuo „eilinių“. Štai kodėl galingiausios ir įtakingiausios grupės bet kokioje bendruomenėje veikia slaptai. Tiesą sakant, žodis „okultas“ nereiškia blogio. Jis reiškia paslaptį. Tu neturi žinoti elito paslapčių. Kuomet jūs atrasite ir patikrinsite šias paslaptis, tuomet jūs būsite šokiruoti tuo, kaip elitas kontroliuoja jus.

Kabala
Kuomet kitos kultūros praktikavo panteizmą, izraelitų monoteizmas buvo unikalus dalykas. Kuomet izraelitai buvo teisingi savo tikėjimui, tuomet jie klestėjo. Tačiau, kai tik jie pradėjo įtraukinėti kaimyninių kultūrų mokymus ir praktikas – izraelitai tapo užguiti kitų civilizacijų prieš kurias anksčiau jie sugebėdavo pasipriešinti. Tie, kurie per judaizmą pasidavė pagundai praktikuoti okultizmą juos supančių kultūrų, tapo priemone, kuria slaptos bendruomenės pratęsė savo veiklą net iki šių dienų, o ši praktika tapo žinoma Kabalos vardu.
Paviršutiniškai žvelgiant, Kabala, atrodo, jog ir yra tas pats Judaizmas. Tačiau realybėje tai yra visiškos priešingybės. Kabala siūlo visiškai kitokį aiškinimą žydų pranašysčių apraiškų ir izraelitų istoriją. Mes turėtume suvokti tai jei mes labai gerai žinome kas vyksta Izraelyje šiandien. Mes taip pat privalome suprasti, jog visų slaptų bendruomenių mokymų šaknys glūdi Kabaloje.

Gnosticizmas
Krikščionybė tapo didžiule problema Romos imperijai. Kuo daugiau Romos valdžia bandė nuslopinti Krikščionybę, tuo labiau Krikščionybė augo. Prašome atsiminti, kai kitą kartą kas nors jums bandys aiškinti, jog religija yra tik kontrolės įrankis, nes Romos valdžia nesugebėjo eliminuoti Krikščionybės. Todėl jie, galų gale, nusprendė sulieti jų tikėjimo sistemą su Krikščionybe. Ankstyvosios bažnyčios moralinis nuosmukis gali būti atsekamas iki to meto, kai Konstantinas nusprendė tapti Krikščionimi dėl neaiškių priežasčių.
Babiloniečių, egiptiečių, graikų, rytų kultūrų ir romėnų tikėjimo sistemos buvo infiltruotos į Krikščionybę ir ją smarkiai įtakojo. Šios infiltracijos branduolys buvo gnosticizmas. Gnosticizmas reiškia: „išganymas per žinias“, kuomet Krikščionybė reiškia „išganymas per Kristų“. Gnosticizmas visuomet buvo vienas iš Naujosios Pasaulio Tvarkos pirminių variklių.

Tamplieriai (the Knights Templar)
 Karinis ir religinis tamplierių ordinas buvo suformuotas Jeruzalėje 1118 devynių prancūzų riterių. Jų oficialioji misija buvo skirta apsaugoti piligrimams, kuomet šie keliavo į Šventąją Žemę kryžiaus žygių metu ir jie patys dalyvavo keliuose mūšiuose kryžiaus žygių metu. Pavadinimas „riteris tamplierius“ buvo priskirtas šiai grupei, kuomet Balduinas II, Jeruzalės tuometinis valdovas, leido šiai grupei apsistoti savo rūmuose, kuri buvo pastatyta ant karaliaus Saliamono šventyklos griuvėsių. 1128 šiam ordinui buvo duotas specialioji popiežiaus apsauga. Kuomet kryžiaus žygiai tęsėsi, tamplierių riteriai įkūrė savo būstines krikščioniškose šalyse jie užsiėmė verbavimu (to encourage enlistment). Tamplieriai buvo atleisti nuo mokesčių mokėjimo ir gaudavo paramą iš piligrimų mainais į jų apsaugą kelionėje į ir iš Jeruzalės. Kadangi tamplierių ordino narių gretose dominavo kilnioji bajorija, tamplierių riterius ir jų veiklą palaikydavo dauguma tuometinių valdovų Europoje. Dėl žemės gėrybių ir pinigų, tamplierių riteriai tapo labai turtingi ir galingi.
Taplierių riteriai degradavo iki to, jog jie praktikavo: stabmeldystę, sekso ritualus, ir garbindavo šėtoną baphomet‘o pavidalu. Tiesą sakant, sodomija tapo inauguracijos į riterius ceremonija/apeigos. Šie praktikavimai tęsiami ir iki šios dienos.
Popiežius Klementas V priešinosi tamplierių riterių panaikinimui metų metus. Galų gale, po visuomenės spaudimo, o daugiausia iš Prancūzijos karaliaus Plypo IV, popiežius įsakė 54 mplierius sudeginti gyvus Paryžiuje kaip bausme už sąmokslą ir šėtono garbinimą. Šis ordinas buvo sunaikintas, kuomet tamplierių riterių „didmeistris“ (Grand master), Jaques De Molay, buvo sudegintas kovo 18 – ąją 1314 – aisiais. Dauguma riterių tamplierių persikėlė į Škotiją, Portugaliją ir į Maltos salą. Gerai žinomas ir turintis tarpusavio ryšius jaunimas, net iki šių yra inauguruojamas į slaptąją bendruomenę, kurios ceremonija yra paremta tamplierių riterių apeigomis ir yra žinomas kaip De Molay ordinas.

The Rosicrucians
 „the rosicrucians“ buvo religinis ordinas, kuris sujungė senuosius mistinius tikėjimus su Krikščionybe. Nėra žinoma ar jie įkūrė tamplierių ordiną. Tam tikra prasme, šios dvi grupės susijungė ir tapo viena. Po tamplierių panaikinimo, „the rosicrucians“ tapo esminiu įrankiu, kuriuo okultizmo mokymai paplito Europoje. Šis ordinas taip pat turėjo įtakos jėzuitų ordino kontrreformacijos veiklai. „the rosicrucians“ okultinių, kurių  mokymų šaknys yra iš kabalos, turėjo didžiulę įtaką istorijoje.

Laisvieji mūrininkai – masonai
Masonai startavo, kuomet „rosicrucians“ susijungė su akmentašių/mūrininkų (stone mason) gildijomis Europoje. Nuo 1640 – ųjų iki dabar, kuomet katedrų statybos apimtys pradėjo mažėti, masonai mažiau telkėsi ties realiomis statybomis, o daugiau pradėjo gilintis į okultizmo mokymus. 1717, pirmoji pasaulinė laisvųjų mūrininkų/ masonų didžioji ložė buvo įkurta Londone. Visuomenė buvo pozityviai nusiteikusi masonų atžvilgiu, nes šie visuomenei darė gerus darbus ir ložių skaičius pradėjo staigiai augti visoje Europoje. Amžių senumo šėtoniškas troškimas galios augo kartu su masonais. Slapta bendruomenė kitoje slaptoje bendruomenėje buvo pasiekiama tik aukščiausius laipsnius turinčių masonų ir taip buvo išplėtota negailestingoji filosofija, kuri veikia mus ir iki pat šių dienų. Gegužės 1 – ąją, 1776 – aisiais buvo įkurtas illuminati ordinas.

Illuminati
Jei jūs tikrai norite atskirti faktus nuo fikcijos ir paliekant tik grynus faktus, tuomet tie faktai turėtų sukelti nerimą. Skaitant Robinsono sąmokslo teorijos įrodymus, illuminatų galutiniai tikslai tampa labai aiškūs:
1)      Panaikinti monarchines vyriausybes ir patriotizmą joms.
2)      Eliminuoti privačią nuosavybę ir paveldėjimo teises/
3)      Tradicinės šeimos sunaikinimą.
4)      Visų religijų panaikinimas.
Illuminati buvo ekstremali masonų sekta. 5000 metų senumo okultinė istorija pradėjo telktis ties masonais ir illuminati sekta. Po 250 metų okultizmo praktikų tai išplito ir kitur. Modernioji finansinė sistema buvo sukurta šeimos, kuri turėjo ryšių su illuminati. Komunizmo galutiniai tikslai yra identiški illuminatų siekiams. Moderniosios propagandos judėjimai gali būti atsekami iš masonų ir illumintų. Kiekvienas esminis karas, nuo Prancūzų revoliucijos iki dabar, buvo įtakojamas illuminatų filosofijos siekiant progresyviai formuoti vieno pasaulio idėją.

Illuminati buvo įkurta Adam‘o Weishaupt‘o. Weishaupt‘as buvo kilęs iš katalikiškos šeimos ir yra priešingai, negu dezinformacija skleidžia, jis nebuvo jėzuitas ar žydas. Kuomet jo tėvas mirė, Adam‘ui tebuvo penkeri. Weishaupt‘as buvo išsiųstas gyventi su savo krikštatėviu, Igolstadt‘o universiteto rektoriumi. Kadangi universitetas buvo katalikinė institucija, tai rektorius atsinešdavo į namus begales draudžiamų tokiai institucijai knygų, kurias Adam‘as skaitė. Weishaupt‘as Ingolstadt‘o universitete gavo daktaro laipsnį teisėje 1768 – aisiais. Nepaisant to, kad popiežius panaikino Jėzuitų ordiną 1773 – aisiais, jiems vis vien buvo leidžiama mokyti kanono teisę universitete, nes jie buvo vieninteliai, kurie turėjo šiai veiklai reikalingą kvalifikaciją. Tai supykdė Weishaupt‘ą ir privertė jį toliau skaityti radikaliuosius mokymus, kuriuos jis skaitė nuo vaikystės. Visų pirma, Weishaupt‘as turėjo tik kelias disciplinas, kurios vyko Ingolstadt‘e, Vokietijoje. Mano žiniomis, tai yra pirmoji prezentacija, kuri įrodo fizines illuminati ištakas. Iš šio viršutinio aukšto, ekstremalaus racionalizmo blogio filosofija ir gimė.
Weishaupt‘as buvo inicijuotas į masonų ložę 1777 – aisiais Miunchene. Ložė vadinosi „Theodore of Good Council“. Per jo augančias sąsajas su masonais, kunigais, pamokslininkais, profesoriais, hercogais, pulkininkais, Weishaupt‘as darbavosi ties illuminati gijos įpinymu į tuometinę masonų organizaciją. Aukštuomenė norėjo tapti illuminati nariais, norėdama sustiprinti ryšius su jų sumanymais ir interesais. Illuminati nariai palaipsniui atskleisdavo savo grupės siekius kuomet būdavo sutariama su nariais, jog šiais bus galima pasitikėti ir jie niekada neatskleis šios atskleidimo paslapties. 1782 – aisiais tuzinai dalyvių susirinko į Masoniškąjį kongresą Whilhelmsbad‘e, kuris tapo illuminati galios centru. Šio centro veiklos kulminacijoje, illuminati turėjo per 2000 narių.
Rothschild‘ų namai tapo vieni iš įtakingiausių, kurie pretendavo tapti galingiausia bankininkų šeimyna pasaulyje. Mayer‘is Amschel‘is Bauer‘is, „a jewish coin dealer of dumble origins“, pakeitė savo vardą į M.A.Rothschild. Jis sumanė pakoreguoti savo banko emblemą. Į ją „įkėlė“ raudoną skydą, o taip pat atsirado ir šešiakampė žvaigždė. Šeimos ornamentas/emblema, bėgant laikui, keitėsi, tačiau šie elementai išliko ir iki šių dienų. Mayer‘is Rothschild‘as niekuomet netapo illuminati nari ir jis niekad šios organizacijos nerėmė finansiškai (kaip daug kas klaidingai mano).
Arkivyskupas princas Karl‘as Theodor‘as Dalberg‘as įgavo aukščiausią illuminati laipsnį 1784 – aisiais ir jis buvo Prancūzijos ir Napoleono išdavikas. Jis (Karl‘as Theodor‘as Dalberg‘as) 1811 – aisiais nenoriai išlaisvino Frankfurto žydus už didelę sumą, kurią davė Mayer‘is Rothschild‘as.
Karl‘as, tuometinės centrinės Vokietijos žemės (Hesse-Kassel) valdovas (landgrave), buvo smarkiai įsitraukęs į okultizmą ir buvo vienas iš pagrindinių organizatorių masonų kongreso Whilhelmsbad‘e, o tas dvaras/vasarnamis priklausė jo broliui, William‘ui IX – ąjam (Hesse‘ės elektoriui) ir buvo vienas prabangiausių Europoje (the Huse of Hesse built up one of the largest fortunes in Europe by hiring out mercenaries conscripted from its own kingdom to other nobilities). Mayer‘is Rothschild‘as tvarkė samdinių gaunamus kruvinus pinigus tame dvare ir taip tapo bankininku 1783 – aisiais. Rothschild‘ų bankininkystės namai išsivystė iš jo bendradarbiavimo su illuminati nariais, tačiau ne dėl to, jog jis priklausė šiai organizacijai.
Nepaisant didžiulių pastangų išsaugoti slaptą organizaciją paslaptyje, illuminati buvo atskleisti 1784 – aisiais Bavarijos vyriausybės, kuri labai greitai išleido ediktą skirtą visų slaptų organizacijų panaikinimui. Organizacijos veikla buvo pateikta iš užrašų, kurie buvo konfiskuoti Bavarijos vyriausybės, pastaroji juos išviešino oficialiajame dokumente: „Original Writings of the Order of the Illuminati“, kuris buvo išplatintas daugumai vyriausybių Europoje. Kai kurie illumintai nariai buvo suimti, tačiau dauguma pabėgo iš Bavarijos, kuomet valdžia išleido ediktą dėl slaptų bendrijų draudimo. Tačiau šis ediktas su jo pasekmėmis net tik kad nesustabdė, tačiau tik padėjo išsikeroti illuminati filosofijai Europoje. Adam‘as Weishaupt‘as buvo pasitraukęs į pogrindį, tačiau netrukus vėl „atgijo“ dėka jo rėmėjo kunigaikščio Ernest‘o II iš Saxe Coburg Altenburg‘o. Adam‘as tęsė knygų rašymą apie illuminti iki pat mirties.
Trečioji illuminati kontrolės virvės gija buvo žydų revoliucinė erezija. Sabbatai Zevi (1626 – 1676) prognozavo, jog Mesijas atkeliausiąs 1666 – aisiais. Kuomet to neįvyko, Sabbatai teigė, jog jis buvo tas Mesijas. Sabbatai vėliau tapo musulmonu. Jacob‘as Franc‘as (1726 – 1791) manė, jog Mesijas sugrįš, kuomet bus toleruojamos nuodėmės. Jo pagrindinė mintis buvo ta, kad nuodėmės turi būti propaguojamos ir praktikuojamos kada tik tai yra įmanoma tam, kad Mesijas grįžtų anksčiau. Galų gale, Frak‘as taip pat manė, jog jis ir esąs Mesijas ir jog jis esąs Sabbatai Zevi pasekėjas. Revoliucingųjų Frankistų grupė buvo didelė ir kai kurie Frankistai buvo įsitraukę į Prancūzų revoliuciją. Rothschild‘as sveikino frankizmą. Kuomet Jacob‘as Frank‘as apsilankė Frankfurte, jis tapo turtingas garsių žydų šeimų, įskaitant ir Rothschild‘us, dėka. Kuomet Prancūzų revoliucija pasibaigė, tai frankistai išsisklaidė Lenkijoje ir Bohemijoje (Vakarinėje dabartinės Čekijos teritorijoje) ir tapo krikščionys.
Jums reikia žinoti apie Frankistus dėl dviejų priežasčių. Pirmoji: dauguma dabartinių Amerikos politikų turi šeimos medį, kurio šaknys yra žydų (iš R.Europos) revoliucinio judėjimo. Jūs labai nustebsite, kuomet sužinosite, jog keletas pagrindinių Artimųjų Rytų politikų šeimos medžio šaknys yra taip pat iš ten. Antra: daugybė žmonių iš žydiškos aplinkos dirba Holivude ir taip pratęsia Frankistų tradiciją iki šių dienų – nuolatinis propagavimas nuodėmės ir okultizmo... Nors tai ir yra nepriklausomos „jėgos“, illuminati ranka turėjo įtakos žydų revoliuciniai erezijai. Ši ranka puikiai tinka masoniškajai pirštinei bei finansine parama tokių kaip Rothschild‘ai.

Prancūzų revoliucija
Išsisklaidę iš Bavarijos, kai kurie illuminati nariai atsirado Prancūzijoje ir dalyvavo revoliucinių grupių veikloje, kurių didžiausioji buvo Jacobin‘ų Club‘as, kuriuos rėmė pinigais Orleano masoniškasis kunigaikštis. Jis taip pat 1789 - aisiais išpirko daug grūdų ir išve-ė juos iš Prancūzijos tam, kad būtų sukurtas dirbtinis maisto stygius. Badas buvo priminis variklis, dėl kurio žmonės sukilo ir išsivystė revoliucija. Jacobina pareiškė, kad dėl šalyje įsivyravusio bado buvo kalti karalius (Louis XVI) ir karalienė (Marie Antoinette). Tai suveikė.
Neapykanta valdžiai Prancūzų revoliucijos metu nesustojo netgi ir tuomet, kai buvo surengta egzekucija karaliui ir karalienei 1793 – aisiais. Kuomet baigėsi Prancūzų revoliucija, giljotinuota buvo 18000 žmonių be jokio teismo. Krikščionių kalendorius buvo panaikintas. Darbo savaitė buvo prailginta iki 10 dienų. Tuo metu, kuomet prancūzų revoliucija išblėso, yra apskaičiuota, jog dėl jos žuvo apie 300000 žmonių vardan laisvės, lygybės ir brolybės. Pirmoji pasaulyje liuciferiškoji revoliucija, kuri buvo illumintati koordinuojama, buvo įgyvendinta.

Rotchschild‘ai, Napoleonas ir 1812 – ųjų karas
Nors Mayer‘is Amschel Rothschild‘as ir mirė Frankfurte 1812 – aisiais, jo imperija plėtėsi ir toliau per jo šeimos narius. Turbūt ši Mayer‘io Rothschild‘o citata atspindės jo turėtų ambicijų galią ir kryptį: „Duokit man kontrolę valdyti šalies piniginius srautus ir man nerūpės kas leidžia tuos įstatymus“ („give me control of a nation’s money supply, and I care not who makes its laws“). Prieš mirtį Mayer‘is pasakė savo 5 sūnums, jog jie turėtų išplėsti Rotschild‘ų bankinę imperiją Europoje. Nathan‘as išvyko į Londoną, Amschel‘is pasiliko Frankfurte, Salomon‘as išvyko į Vieną, Carl‘as išvyko į Neapolį, o James‘as įsikūrė Paryžiuje. Penkių Rothschild‘ų įsikūrimas simbolizuojamas penkiomis strėlėmis šeimos emblemoje. Aljansas tarp Rotschild‘ų ir iliuminuotų masonų tesėsi ir su šia nauja šeimos karta. Masonystė buvo bendras jungiamas elementas su Adam‘u Weishaupt‘u, trim iš penkių Rotschild‘ų brolių ir Napoleonu Bonapartu.
Napoleonas buvo įnauguruotas į masonus 1798 – ųjų Birželį. Jis buvo dalis vidinio masonų klubo, tačiau Napoleono imperialistinės ambicijos nebuvo toleruojamos. Turėkite omenyje tai, kad Napoleonas Prancūzijos karaliumi skyrė pats save 1804 – ųjų Gruodį.
Napoleonas triumfavo dėl savo imperijos Prancūzijoje pasisekimo, tačiau jo politika dėl paskolų buvo patenkinti nevisi. Napoleono Prancūzijos Banko, kuris turėjo tiekti prancūzams paskolas be palūkanų, buvo tiesioginis priešas Rotschild‘ų bankinei imperijai. Rotschild‘ai nusprendė sunaikinti Napoleono armiją ne kariniu nuginklavimu, tačiau finansiniu dominavimu.
Napoleonui reikėjo be galo daug lėšų norint finansuoti jo padengti karines išlaidas, kad jis dėl šios priežasties 1804 - aisiais sutiko netgi parduoti visą Prancūzijos valdomą teritoriją Amerikoje (Luizianos pirkimas). Nathan‘as Rotschild‘as Anglijoje pasiėmė Price‘o William‘o pinigus ir persiuntė juos Amschel‘iui Rotschild‘ui Vokietijoje, kurie buvo panaudoti britų pajėgoms finansuoti. Jacob‘as Rotschild‘as Prancūzijoje buvo vienas iš keleto bankų, kurie finansavo Napoleono armiją. Vadinasi, kad Rotschild‘ai buvo labai užsiėmę finansuodami abi karo puses 1812 – aisiais. Modernioji finansinė sistema, kurią ir įkūrė Rotschild‘ai, finansavo abi puses kiekvieno esminio karo jau 200 metų.
Kuomet Napoleonas buvo nugalėtas Vaterlo mūšyje, tai buvo taip pat Rotschild‘ų finansinio dominavimo garantija. Rotschild‘ai turėjo kone visoje Europoje bankininkystės kurjerių ir juos vienintelius praleisdavo per Anglijos ir Prancūzijos blokadas. Vienas iš tų kurjerių tokiu būdu nusigavo į Angliją ir pranešė naujienas, kad Wellington‘as karą laimėjo lygiai 24 valandom prieš Wellington‘o kurjeriui tai pranešant. Nathan‘as Rotschild‘as puikiai žinojo, kokį jis turėjo pranašumą dėl kritinės informacijos skleidimo. Jis įsakė savo darbuotojams pradėti pardavinėti britų karo obligacijas. Kiti prekybininkai šį jo sprendimą pastebėjo ir pradėjo pardavinėti savas obligacijas su panika. Obligacijos tuomet tapo bevertės, o ši sumaištis kilo, nes pardavėjai manė, jog Rotschild‘o veiksmas turėjo reikšti tik vieną: Napoleonas (neva) laimėjo karą. Nathan‘as Rotschild‘as tuomet įsakė savo prekybininkams nusipirkti britų obligacijų tiek, kiek buvo įmanoma. Kuomet Londonas sužinojo naujienas, jog karą prieš Napoleoną laimėjo Anglija, tai britų obligacijų vertė pakilo iki tiek, kad net viršijo tą vertę, kuri buvo prieš karui prasidedant. Tokių milžiniško kiekio ir aukštos vertės obligacijų savininkas reiškė, jog Rotschild‘ai jau valdė Anglijos banką. Galų gale, pelnas buvo dar labiau padidintas, kuomet buvo išduodamos paskolos su palūkanomis tam, jog būtų atitaisyta padaryta žala Europoje dėl Napoleono karų. Nuo Waterloo mūšio iki dabar, britų karūnos (British Crown) ir Rotschild‘ai interesai taip persipynė, jog Rotschild‘ams buvo duotas kilmingųjų titulas. Galų gale, per santuokas, Rotschild‘ai tapo privilegijuoti kilmingieji (royalty).

Vienos kongresas
Illumintai manė, jog dėl Napoleono karų, Europos valstybės bus tokios pavargusios kovoms ir kad dėl to šalys sutiks sukurti federaciją. Buvo nuspręsta, kad Šveicarija bus laikoma neutralia valstybe, kurioje karalysčių nariai galėtų laikyti savo pinigus. Europos valstybės, po Napoleono karų, buvo smarkiai prasiskolinusi Rotschild‘ams, o Vienos kongresas nutarė, jog Šveicarija (galima ginčytis) veiktų kaip modernioji tamplierių versija jau 200 metų. dabar jūs žinote kodėl Šveicarija veikė kaip Europos neliečiamas bankas per kone šimtą milijonų gyvybių Europoje (ir ne tik) nusinešusius abu pasaulinius karus.
Vienos kongreso rezultatas buvo sutartis. Rusijos caras Alexander‘is I – asis vetavo šią sutartį, nes jis įžvelgė, jog šis kongresas yra ne kas kita, o illuminati narių valdžios perėmimas į savas rankas. Rotschild‘ai prarado savo siekį pristabdyti maisto tiekimą į Rusiją. Rotschild‘ai prisiekė, jog Romanov‘ų dinastija kada nors galų gale pasibaigs.

Amerika ir Nauja Pasaulio Tvarka iki 1861
Kolumbas neatrado nieko. Vikingai išsilaipino Šiaurės Amerikoje jau 500 metų prieš Kolumbui tai padarant. Manly P.Hall‘as, vienas labiausiai pasižymėjęs iš masonų autorių, parašė kompaktišką knygą 1944 – aisiais pavadinimu: „The Secret Destiny of Amerika“ (Slaptas Amerikos likimas). Ši knyga patvirtina, jog senas pasaulis žinojo apie naująjį pasaulį jau tūkstantmečius. Kolumbas plaukė į vakarus, nes jo šeima ir tie, kurie mokėjo už jo ekspediciją, buvo tiesiog „įsiklampinę“ į rozenkreicerizmą (rosicrucianism) ir norėjo pastatyti naujos pasaulio tvarkos pamatus. Norint įsitikinti, jog taip buvo, pakanka pažiūrėti į šifrus ir naudotą simboliką/štampus/parašą paties Kolumbo ir kad tas pats rozenkreicerių simbolis buvo naudotas ant Kolumbo laivo burės ir tai tiesioginiai yra įrodymai.
Daug tamplierių okultizmo žinių yra išraižyta Škotijos Roslyn koplyčioje (Rosslyn Chapel). Raižinys šventykloje vaizduoja kukurūzų rūšį, kuri augo tiktai naujajame pasaulyje. Kaip tai galėjo nutikti, jei Rosslyn koplyčia buvo pradėta statyti 1446 arba 46 metais anksčiau prieš Kolumbui išplaukiant. Kolumbo laivai buvo išpuošti tamplierių logotipu.
Nuo Kolumbo laikų iki dabar, Amerika visuomet turėjo ypatingą vietą Naujos Pasaulio Tvarkos planų įgyvendinime. Illuminati nariai Europoje matė mažai pozityvų rezultatą dėl Amerikos revoliucijos ir ieškojo būdų tai pakeisti per Kolumbijos illuminati‘ų ložę, kuri buvo įkurta 1785 – aisiais Niujorke. Illuminati agentai pradėjo darbuotis ties nauja revoliucijos Amerikoje sukūrimu taip, kad Amerikos atvejis primintų Prancūzijos revoliuciją, tačiau be Napoleono įtakos.
Dauguma Amerikos įkūrėjų/steigėjų (founding fathers) buvo deistai. Jie tikėjo „Dievu“, tačiau taip kaip jie, o ne Biblija apibūdino Dievą. Amerikos įkūrėjų gnosticizmo lygis svyravo nuo silpno (mild) iki stipraus (severe). George‘as Washington‘as buvo masonas. Jis padėjo Washington‘o D.C. gatvių planą, kurios buvo kuriamos pagal masoniškąją simboliką. Thomas Jefferson‘as taip pat kalbėjo apie „Dievą“, tačiau atmetė Bibliją. Tiesą sakant, Jefferson‘as parašė savo Naująjį Testamentą, ištrindamas ištraukas ir iškirpdamas ištisas knygas, tokias kaip Apsireiškimo, su kuriomis jis nesutiko. Benjamin‘as Franklin‘as kalbėjo apie „Dievą“ taip pat, tačiau atmetė tradicinę Krikščionybę. Kas labiausia kelia nerimą yra tai, jog jis buvo narys Pragaro Ugnies klubo Londone (Hellfire Club).
Ar šie amerikiečių lyderiai buvo Krikščionys, ar ne – ne man spręsti. Esmė tame, jog Amerika yra prisidengusi storu Krikščionybės lukštu, tačiau jos viduje slypi gnosticizmas. Bėgant laikui, okultizmo branduolys išaugo, o Krikščionybės lukštas ženkliai suplonėjo.
1791 – aisiais, Aleksanderis Hamiltonas įkūrė pirmąją privačiai valdomą centrinį banką JAV su 10 mln. dolerių per 20 metų chartija/įstatymu/statusu (charter). Tai prieštarauja JAV konstitucijai, kurią Hamilton‘as pasirašė. Kuomet sutartis pasibaigė, tuomet šios privačios grupės galva buvo atskleista. Nekas kitas, o pats Nathan‘as Rotschild‘as pasakė: „Arba bus suteikiamas šio dokumento sutarties pratęsimas, arba JAV atsidurs pražūtingiausiame kare.
JAV išstūmė britus iš Amerikos žemių per vienerius metus nuo Nathan‘o Rotschild‘o karo paskelbimo 1812 – aisiais. Amerikai tuo metu pasisekė, nes Britanija tuomet kovojo su Napoleonu Europoje ir todėl negalėjo išsiųsti karių į JAV. 1812 – ųjų karas privertė pakeisti privataus JAV banko sutarties nuostatas. Dėka karo ir infliacijos, skola bankui staiga šoktelėjo iki 127 mln. $. Andrew Jackson‘as vetavo banką 1832 – aisiais. 1835 – aisiais prezidento Jackson‘o valdymo laikais, būta 35 mln. $ perviršio ir tai yra vienintelis atvejis JAV istorijoje, kuomet būta subalansuoto biudžeto.

Amerikos pilietinis karas
Rotschild‘ai turėjo siekių susigrąžinti Ameriką. „Skaldyk ir valdyk“ strategija bus panaudota sukuriant konfliktą tarp Šiaurės ir Pietų. Šiaurė turėjo būti britų kolonija aneksuota Kanados, kuri buvo paskirta valdyti Lionel‘iui Rotschild‘ui. Pietūs turėjo būti Prancūzijos kolonija, kuri turėjo būti atiduota Napoleonui III, o ją finansiškai būtų kontroliavęs James‘as Rotschild‘as.
Linkolnas pagrindinę problemą pakeitė nuo vergijos, kurią jis uždraudė, į tai kaip jis ruošiasi mokėti, norėdamas apginti Ameriką nuo tarptautinių bankininkų, kurie ją griovė. Linkolnas priėjo prie nuostabaus sprendimo, vadinamo „greenback“: vyriausybė spausdins savo pačios pinigus, o valiuta bus be jokių palūkanų, kuri vėliau bus išperkama auksu. Bankininkai to negalėjo pakęsti. 1865 – ųjų balandžio 14 – ąją, praėjus 5 dienoms po Pietų kapituliacijos, Linkolnas buvo nušautas John‘o Wilkes Booth‘o, kuris buvo narys auksinių apskritimų riterių (Knights of the Golden Circle).

The Black nobility
Europos monarchai, kuriems vadovavo bitiškoji monarchų šeimyna, buvo įsitraukę į okultizmą amžiams aiškiaregių rėmime. Britų karališkoji šeimyna yra itin masoniška. Karalienės pusbrolis, kunigaikštis Kent‘as, yra britų masonų didysis meistras (Grand master). Buckingham‘o rūmuose yra netgi masonų ložė. Nors ir dabartinė karalienė teigia, jog jos tai „linksmai nenuteikia“ („not amused), tačiau ji pati ir jos ainiai dažnai būdavo įsitraukę į masonystę“. Tiesą sakant, gana nemažai Europos diduomenės šaknys yra iš Anglijos ir Prancūzijos ir turi sąsajų su Anglijos karaliais ir Jeruzalės karaliais. Fikcija atsiranda tuomet, kuomet yra sakoma, jog britų žmonės yra viena iš klajojančių Izraelio genčių. Britų Izraelio masonai taip pat tiki, jog jei Amerika Britanijos „palikuonis“, tai amerikiečiai, kurie yra iš britų masonų atšakos, tuomet taip pat yra klajojančioji Izraelio gentis. Kitoje vieno dolerio kupiūros pusėje egzistuoja paslėpta Dovydo žvaigždė.
Tačiau netgi pati britų karališkoji šeimyna yra daugiau vokiškoji negu angliškoji. Karalienė Victoria ištekėjo už princo Alberto iš Saxe-Coburg ir Gotha žemių. Po spaudimo dėl anti vokiškųjų sentimentų, kuris egzistavo vykstant Pirmajam pasauliniam karui, Karalius George‘as V pakeitė savo šeimos vardą į Windsor. Kuomet princesė Elizabeth‘a norėjo ištekėti už princo Philip‘o, kuris buvo iš Schleswig-Holstein-Sonderburg-Glucksburg žemių (dvaro/Huse), tai ji susidūrė su tomis pat problemomis kaip ir Karalius George‘as. Princas Philip‘as atsisakė savo titulų ir pakoregavo pavardę į Mountbatten (iš Battenberg). Visos 4 prico Philip‘o seserys ištekėjo už kilmingųjų vokiečių, o tai turėjo įtakos nacių filosofijai. Atminkite, kad Adam‘as Weishaupt‘as parašė daugiau kūrinių apie illuminati, kuomet jį rėmė kunigaikštis Ernestas II iš Saxe-Coburg-Altenburg žemių. Kadangi princas Albertas buvo kunigaikščio Ernesto II – ojo proanūkis ir jog susituokė su Karaliene Victoria, tai britų karališkoji šeimyna yra tiesioginiai Ernesto II - ojo palikuonys. Kai Ernestas II – asis tapo illuminati narys 1783 – aisiais, tai yra nesudėtinga pastebėti, kad Adam‘o Weishaupt‘o mokymai yra naudojami britų karališkosios šeimynos ir šiandien.
Britų monarchija buvo įsivėlusi į du karus su Kinija dėl opiumo. Nuo XVII – ojo amžiaus vidurio, Europa turėjo didžiulį prekybos deficitą su Kinija. Europa norėjo kinų arbatos, šilko ir porceliano, tačiau Kinija nenorėjo to, ką Europa galėjo pasiūlyti. Ši prekybos deficito problema dar pablogėjo dėl to, kad kinų imperatoriai reikalavo susimokėti auksinėmis arba sidabrinėmis monetomis. Didžiulės Kinijos teritorijos dalys tapo priklausomos nuo opiumo. Priklausomybė buvo tokia stipri, kad daugybėje Kinijos žemių opiumas ir buvo toji valiuta. Konfliktas tarp Kinijos imperatorių ir britų prekeivių išaugo iki tiek, kad karalienė Victoria išsiuntė britų karius kovai su kinų kariais dėl opiumo 1839-1842 ir vėl 1856-1860 – aisiais. Kuomet jums yra sakoma, kad britų karališkosios šeimos turtai yra įgyti dėl mokesčių, netikėkite tuo.       
Galima teigti, kad britų rytų Indijos kompanija „okupavo“ Indiją britų karūnos ir prekybininkų vardu; Afganistanas yra šiandien okupuotas sąjungininkų pajėgų. 2007 – aisiais metais, 93 % pasaulio opiumo produkcijos atkeliaudavo iš Afganistano. 2006 – aisiais afganų opiumo derlius buvo įvertintas 3 milijardais JAV dolerių. Ahmad‘as Wali Karzai‘us, Afganistano prezidento (Hamid‘o Karzai‘jaus) brolis, yra itin glaudžiai susijęs su opiumo eksportu iš Afganistano. Jis taip pat yra susijęs su CŽV veikla.

Apskritojo stalo grupės
Apskritojo stalo grupės turi didžiausią įtaką Vakarų pasaulyje ir yra labiausiai persipynusios slaptosios bendrijos. Kol Cecil‘as Rhodes‘as nebuvo įkūręs nė vienos iš apskritojo stalo grupių, tai jis buvo instrumentas garantuojant, jog šie dirbs dėl bendrų siekių. 1966 – aisiais Georgetown‘o universiteto istorijos profesorius Carrol‘as Quigley aprašė šį siekį didžiuliame savo darbe, pavadintame „Tragedija ir Viltis“ („Tragedy and Hope“). Vienas iš apskritojo stalo narių rėmė Crroll‘ą Quigley‘į. Jam buvo patikėta naudotis slaptų raštų archyvais, kad šis galų gale sukurtų tai, ką grupė manė, jog šis darbas bus publikuotas tik jų vidinėje grupėje ir nebus išviešinta visuomenei.

Džiuzepė Masinis (Giuseppe Mazzini) ir Mafia
Netrukus po Adam‘o Weishaupt‘o mirties, italų patriotas Giuseppe Mazzini‘s (1805 – 1872) buvo paskirtas illuminati vadovu 1834 – aisiais. Mazzini‘s tapo 33 – iojo laipsnio masonas kol lankė Genujos universitetą. Vienas iš svarbiausių dalykų apie Mazzin‘į yra tas, jog jis formalizavo mafiją. Žodis MAFIA yra akronimas, kuris reiškia „Mazzini Autofizza Furti, Incendi, and Avvelengmeni“, arba „Mazzini authorizes thefts, fires, and poisonings“ („Masinis įgalina vagystes, šaudymus ir nunuodyjimus“. Kartu su italų emigrantų banga į Ameriką, kuri prasidėjo 1890 – aisiais, mafijos praktikos susiliejo su Amerikos illuminati.

Albert‘as Pike‘as ir KKK: pasaulio revoliucija
Iškart po Adam‘o Weishaupt‘o, Albert‘as Pike‘as (1809 – 1891) yra labiausiai įtakingas masonas per visą istoriją. Pike‘as prašė Amerikos masonų reformuoti jų atliekamus ritualus. Jis tai įgyvendino savo masoniškoje knygoje pavadinimu: „Morals and Dogma of the Ancient and Accepted Rite of Freemasonry“, kuri buvo publikuota 1871 – aisiais.
Auksinio apskritimo riteriai (“the knights of the Golden Circle”) arba KCG, buvo masoniškoji organizacija, kuri buvo dedikuota „auksinio apskritimo/rato“ teritorijų įkūrimui: tarp Meksiko, Centrinės Amerikos ir Karibų bei tarp pietiečių, kurie oficialiai pritartų vergijai. Albert‘as Pike buvo asocijuojamas su KGC ir jis įkūrė keletą kitų grupių iš KCG organizacijos, įskaitant ir Ku Klux Klan (KKK). Kuomet jis buvo aukščiausiasis vadas (Grand Commander) škotiškųjų masonų ceremonijų (Scotish Rite of Freemasonry), Albert‘as Pike sugalvojo pats eiti pareigas kaip vyriausiasis KKK teisėjas. Šios jo pareigos užgimė būtent ten, kur dabar yra teismų aikštė (Judiciary Square) Vašingtono D.C. Albert‘as Pike yra atsakingas už rasinį kurstymą, kuris ir buvo „oficialioji“ JAV pilietinio karo priežastis. Dabar jūs suprantate, jog Amerikos pilietinis karas iš tiesų buvo dėl to, kas kontroliuos pinigų pasiūlą (money supply) JAV ir kad vergija tebuvo antroji šio konflikto priežastis.

William‘as Russell‘is bei Skull and Bones
William‘as Huntington‘as Russell‘as (1809-1885) buvo vienas iš labiau pastebimų prekeivių, kuomet vyko opiumo prekyba Kinijoje. Gimęs Amerikoje, Rusell‘as darė tai, ką ir dauguma turtingų verslininkų darė industrinės revoliucijos metu: apsaugoti savo lėšas nuo mokesčių įsteigiant laisvų mokesčių fondą. Fondas, kurį Russell‘as ir kompanija įkūrė, kurios veiklos pelnas buvo gaunamas iš opiumo pelno, buvo pavadintas „Russell Trust“. Viena iš pagrindinių Russell Trust įkurtų indoktrinacijos/mokymo institucijų buvo „Skull and Bones“.
„Skull and Bones“ buvo įkurta Yale‘io universitete 1832 – aisiais kaip juodoji masonų ložė. Tikimybė, kad du kandidatai į JAV prez\identus būtų iš „Skull and Bones“ yra apytiksliai 1/750.000
Trys Bush‘ų šeimos kartos buvo „Skull and Bones“ nariai. George W.Bush, jo tėvas George H.W.Bush ir jo tėvas Prescott‘as Bush‘as buvo visi slaptos okultizmo bendruomenės nariais. „Skull and Bones“ nariai tvirtina, kad Prescott‘as Bush‘as pavogė kaukolę (skull) ir kaulus (bones) iš indėnų vado Geronimo ir patalpino karste/antkapyje (in The Tomb) kaip dvasinės stiprybės šaltinį. George‘as W.Bush‘as niekad nebuvo atsiprašęs už savo veiklą „Skull and Bones“. Vienas iš pirmųjų veiksmų, kuriuos jis atliko būdamas prezidentu buvo tai, jog jis paskyrė daugybę savo draugų iš „Skull and Bones“ klubo į aukštas ir įtakingas pozicijas.

Hėgelio dialektika
Georg‘as Hegel‘is (1770-1831) buvo vokiečių filosofas, kuris priėjo prie gana elementarios sistemos illuminati siekiams įgyvendinti ir tai vadinama Hėgelio dialektika. Ši sistema yra paremta trimis žingsniais. Pirmame žingsnyje, nesąžininga vyriausybė sukuria problemą, kuri žaloja ar netgi naikina tos pačios šalies piliečius. Ši apgaulė yra žinoma kaip klaidingos vėliavos ataka („falše flag attack“). Antrame žingsnyje, nesąžininga vyriausybė kontroliuoja problemos reakciją. Jie įprastai apkaltina priešą arba kai kuriuo aspektu ir savo visuomenę, nes siekia didesnės galios jų pačių kontrolei. Štai dėl ko terminas „klaidingos vėliavos ataka“ („falše flag attack“) yra pavadinta būtent taip. Trečiame žingsnyje, nesąžininga vyriausybė pasiūlo problemos, kurią ji pati ir sukėlė, sprendimą. Šis sprendimas įprastai būna karo paskelbimas arba reguliavimo sistema. Sprendimas įprastai nebūtų buvęs priimtinas piliečių, jeigu toji nesąžiningoji vyriausybė tos problemos ir piliečių reakcijos kontroliavimo į ją nebūtų pati sukūrusi. Vyriausybė, kuri siekia didesnės kontrolės, gali spausti visuomenę priimti jos siūlomą darbotvarkę naudojant problemų serijas, reakcijas į jas bei jų sprendimus, kuriuos ji buvo suplanavusi. Šie Hėgelio dialektikos ypatumai yra ne apie tai kokia ji bloga yra, tačiau kaip dažnai vyriausybės nusprendžia ja pasinaudoti. Dar nebuvo įvykusio esminio karo XX a. Ir XXI a., kuris nebūtų įtakotas Hėgelio dialektikos.

Komunizmas: užmojai ir antitezės (conceiving and antithesis)
Nors jo šeima atsivertė į Krikščionybę, Karl‘as Marx‘as (1818-1883) tapo satanistu per savo mokslo metus universitete. Poemoje pavadinimu „Pale Maiden“, Marx‘as rašė: „Thus heaven I’ve forfeited. I know it full well. My soul, once true to God, Is chosen from hell“ (Richard Wurmbrand, Marx and Satan, 1986, p.27). Bėgant laikui, Marx‘as tapo 32 – ojo laipsnio masonas.
Karl‘as Marx‘as susipažino su vokiečių filosofu Friedrich‘u Engels‘u. Engels‘as prisijungė prie revoliucinės grupės dešimčia metų anksčiau negu į jos veiklą įsitraukė Giuseppe Mazzini. Tai buvo Engels‘as, kuris rūpinosi Marx‘u tiek fiziškai, tiek ir intelektualiai. Marx‘as publikavo Komunistinį manifestą 1848 – aisiais pagal Engels‘o juodraščius. Manifestas buvo užsakytas iš Komunistų lygos Londone, kurių veiklos šaknys glūdi Jacobin‘ų klube ir illuminati. Komunizmo siekiai yra identiški illuminati siekiams.
Karl‘as Marx‘as visada turėjo pinigų trūkumą: jis juos įgijo, kuomet Nathan‘as Rothschild‘as davė Marx‘ui kelis tūkstančius svarų sterlingų, kad šis finansuotų socializmo sukilimą naudojant Hėgelio dialektiką. Marx‘as rašė „Das Kapital“ 1867 – aisiais, kuri darbininkų klasei tapo lyg biblija. Kol jo biblija sukvietė darbininkų klasę sukilti ir nuversti finansinę buržua, Marx‘as nepraktikavo to, ką jis skelbė. 1864 – aisiais laiške savo dėdei, Marx‘as pranešė, jog jis užsidirbo 400 svarų sterlingų akcijų biržoje.
Nikol‘as lenin‘as (1870-1924) tęsė tai, kur Karl‘as Marx‘as buvo sustojęs. Leninas itin gerbė Mikhail‘ą Bakunin‘ą, kuris jam rašė: „The Evil One is the Satanic revolt against divine authority... Satan, the eternal rebel, the first free thinker, and the emancipator of worlds“ (Richard Wurmbrand, Marx and Satan, 1986, p.27) [LT: „Vieninintelis blogis yra šėtonas, kuris sukyla prieš dieviškąją valdžią... šėtonas, amžinasis maištininkas, pirmasis laisvasis mąstytojas ir pasaulių išlaisvintojas“]. Kol laikė universitetą, Leninas tapo masonu.

JAV Federalinis rezervų fondas
Andrew Jackson‘o sustabdyti ir Abraomo Linkolno užlaikyti tarptautiniai bankininkai galų gale įgijo JAV finansinės sistemos kontrolę. 1913 – ųjų gruodžio 23 – ąją, Federalinio rezervo aktas buvo Kongreso priimtas, kuomet dauguma kongresmenų Kalėdų išvakarėse buvo namuose. Prezidentas Wilson‘as pažadėjo pasirašyti Federalinio rezervo aktą mainais dėl jo rinkiminės paramos. Nekonstitucinis aktas leido privačiai tarptautinių bankininkų grupei spausdinti popierio gabalus ir juos vertinti kaip pinigus, kurie būtų skolinami vyriausybei su palūkanomis. Tiesiogiai ar netiesiogiai per savo agentus, labiausiai žinomi šios grupės nariai buvo: J.P.Morgan‘as, J.D.Rockefeller‘is, Jacob Schiff ir Max‘as bei Paul‘as Warburg‘ai. Kiekvienas šios grupės narys turėjo sąsajas (įgytas skirtingais būdais) su Rothschild‘ais. Tarptautiniai bankininkai išvaistė šiek tiek laiko veikloje, kurią geriausiai nusimanė: finansuodami karus.

Pirmasis pasaulinis karas
Amerikos ir Europos bankininkai rado būdą sukelti augančią įtampą tarp Vokietijos ir Anglo-Amerikietiškojo įsteigimo per ekonominį ir kultūrinį dominavimą Europoje. Dauguma žmonių puikiai žino, jog Pirmojo pasaulinio karo kulminacinis taškas buvo 1915 – ųjų gegužės 7 –ąją, kuomet buvo torpeduojamas kruizinis/keleivinis Lusitania‘s laivas, tačiau dauguma vis dar nežino kaip Lusitania‘s operacija buvo sukurta karo išprovokavimui.
Britų žvalgyba nulaužė Vokietijos kodą 1914 – ųjų gruodį. Tai reiškė, jog vyriausiasis admirolas, Winston‘as Churchill‘is, žinojo kur bus kiekvienas Vokietijos U-Boat‘as (povandeninis laivas) Anglų Kanale. Lusitania laivas sulėtino greitį tam, kad sulauktų karinės palydos ir galėtų sėkmingai perplaukti per kanalą. Churchill‘is įsakė karinei palydai sugrįžti į uostą, tad kruizinis laivas Lusitania plaukė vienas per karo zoną. Privatus Čerčilio laiškas pašalina visas abejones ar jo tikslas buvo, kad nuskęstų Lusitania. Apytikriai 1200 žmonių žuvo per specialiai sukurtą įvykį didžiojo karo išprovokavimui.
Vokiečiai tikino, jog Lusitania gabenosi ginkluotę iš Amerikos, kuri turėjo būti panaudota Britanijoje prieš Vokietiją. Po 93 metų, šis teiginys, pasirodo, buvo teisingas. Anglų spaudos konferencijoje, kontroliuojamoje Amerikos CFR ir Rothschild‘ų kontroliuojamų žinių tarnybų Europoje, išviešino teiginį, jog barbariškieji vokiečiai atakavo neginkluotą keleivinį laivą. Taip ignoruojamas faktas, jog Vokietijos vyriausybė patalpino Niujorko laikraščiuose perspėjimus ir taip primindami keleiviams, jog laivas įplauks į karinę zoną.
Geriausias pavyzdys yra tas kaip illuminati bankininkai finansavo abi Pirmojo pasaulinio karo puses per Paul‘ą ir Max‘ą Warburg‘us. Paul‘o Warburg‘o firma: „Kuhn, Loeb and Co.“ dalino vadinamąsias nepriklausomybės paskolas (Liberty loans) , kurios padėjo finansuoti Amerikos kariuomenę. Max‘o Warburg‘o firma: „M.M.Warburg and Co.“ finansavo Vokietijos kariuomenę.
Rothschild‘ai negalėjo kontroliuoti Rusijos dėl caro iki Pirmojo pasaulinio karo, kuomet sąjunga tarp Europos ir Amerikos bankininkų buvo įgyvendinta. Jacob‘as Schiff‘as išleido 20.000.000 $ auksu tam, kad galėtų finansuoti Rusijos revoliuciją per Leon‘ą Trotskį, kuris buvo išsiųstas į Niujorką. Iš 384 komisarų, kurie turėjo sukurti naująją Rusijos vyriausybę, 264 turėjo atvykti iš JAV (Robert‘as Wilton‘as, London Times, April 1918). Kuomet laivas, kuriame buvo tie žmonės su reikmenimis revoliucijai buvo sulaikytas Kanados valdžios Halifax‘o uoste, prezidentas Wilson‘as užtikrino jų išlaisvinimą, pareikšdamas, jog jei jie nebus paleisti, JAV kare nedalyvaus. Leninas iškeliaudamas į Šveicariją, pažadėjo, kad sudarys taiką su Vokietija jei jis nuvers laikinąją Rusijos vyriausybę. Jis buvo patalpintas į (sealed railway car) su 5.000.000 $ vertės vokiečių auksu ir buvo išsiųstas į Rusiją. Kuomet rinkimai vyko 1917 – ųjų metų Lapkričio mėnesį, komunistai tegavo tik 24% balsų. Leninas privalėjo panaudoti jėgą, kad galėtų atstovauti žmonėms.
JAV siuntė milžiniškus kiekius maisto į Rusiją, nes Rusijoje buvo badmetis, kuomet Leninas perėmė Rusijos kontrolę. Kai tai įvyko, tuomet tai leido Amerikos industrialistams ir finansininkams kaip kad J.D.Rockefeller pastatyti infrastruktūrą Rusijoje. Dėl šių priežasčių Amerika ir toliau tęsė paramą komunistų revoliucijai. Ši parama išaugo (extended) kuomet Stalinas perėmė Rusijos kontrolę iš Lenino ir nebuvo paisoma Stalino žiaurumo.
Pirmasis pasaulinis karas pasibaigė XX – ojo a. Illuminati finansininkų genialiu sumanymu. Jie pūkiai žinojo, jog komunizmas tęsis tol, kol kapitalizmas sugebės jį palaikyti. Finansininkai taip pat žinojo, kad gniaužiančios Versalio sutarties grandinės bus sulaužytos tik tuomet, kuomet iš Vokietijos atsiras naujas lyderis. Sveiki atvykę į pirmąjį globalinį problemos, reakcijos ir sprendimo raundą.

The Council on Foreign Relations (CFR) [Užsienio reikalų taryba]
Kuomet industrinė revoliucija progresavo, keletas industrijos vadovų persikėlė į Ameriką. Andrew Carnegie susikrovė turtus plieno gamyboje. Henry‘is Ford‘as iškilo gamindamas automobilius. John D.Rockefeller susikrovė turtus savo bankinėje veikloje Amerikoje per naftos gavybą. Daug kas spekuliuoja, kad CFR yra: Carnegie, Ford ir Rockeffeler. Galbūt tai ir nėra tiesa, tačiau visi šie trys vyrai finansiškai prisidėjo prie CFR įkūrimo, kuris oficialiai buvo įkurtas 1921 – ųjų liepą. Šios organizacijos logotipo akcentas yra baltas žirgas su raiteliu, kuris duoda masoniškąjį saliutą. Lotyniško žodžio reikšmė, esanti logotipe, reiškia „visur“. CFR Niujorke yra dublikatas Royjal Institutui, esančiam Londone. Abi grupės yra Apskritojo Stalo Grupių (the Round Table Groups) nariai. Tie patys bankininkai, kurie įkūrė Federalinį rezervų fondą 1913 – aisiais metais, taip pat finansavo ir CFR per tuzinus mokesčiais neapmokestinamų fondų (of tax free foundations). Jeigu jūs norite įšokti į Anglo-Amerikietiškosios illuminati mašiną šiandien, tuomet jūs privalėsite sutikti su tuo, kas jums bus įsakyta padaryti.
Royal Instituto ir CFR siekiai yra aiškūs: viena pasaulinė vyriausybė. 1950 – aisiais, CFR narys James‘as Warburg‘as  paliudijo prieš senato užsienio reikalų tarybos komitetą: „Per užkariavimą ar sutarimą mes turėsime pasaulinę vyriausybę ir nesvarbu ar patinka jums tai, ar ne.“ (“We shall have world governemt wheather or not you like it – by conquest or consent.”)
Jūs manytumėte, jog CFR turėtų kalbėti per Amerikos žiniasklaidą, tačiau pati CFR diktuoja ką Amerikos žinios pateiks ir kaip tai bus pristatyta reporteriams, užimantiems vienas iš svarbiausių pozicijų ir kurie dalyvauja išvien su isteblišmentu.

Tautų lyga
Po Pirmojo pasaulinio karo, Tautų lyga buvo pirmasis akivaizdus bandymas pasaulinei vyriausybei sukurti. Lyga buvo reprezentuojama, kaip galinti tiekti kolektyvinę apsaugą ir jei viena kolektyvo šalis bus puolama, tai reikš, jog puolamas visas šalių blokas.
Pati Tautų lyga, kaip organizacija, realizuota nebuvo, tačiau tai buvo kertinis globalistų akmuo. Tautų lyga leido tarptautiniams bankininkams, tokiems kaip John D. Rockefeller išsiplėsti ir „aprūpinti“ daugiau šalių paskolomis ir, tokiu, būdu, daugiau ar mažiau, tarptautiniai bankininkai galėjo kontroliuoti tų šalių bankininkystės sistemas. Kuomet 1930 – aisiais buvo įkurtas Tarptautinių Atsiskaitymų Bankas, illuminati finansininkai sustiprino pasaulio piniginių srautų (world‘s money supply) kontrolę. Tai buvo taip pat viena iš pagrindinių priežasčių pradėti Antrąjį pasaulinį karą.

Politinis Sionizmas iki Pirmojo pasaulinio karo.
Mes privalome suprasti politinį sionizmą iki pat Pirmojo pasaulinio karo, jei mes norime perprasti procesus, vykusius XX – jame amžiuje. Austrų žydas Theodor‘as Herzl‘as 1896 – aisiais išleido knygą pavadinimu „Žydų valstija/valstybė“ („The Jewish State“). Ši knyga paskatino žydų valstybės sukūrimą tam, kad būtų išvengta anti-semitizmo problema. 1897 – aisiais Rothschild‘ai įkūrė Didžiosios Britanijos sionistų federaciją, kad būtų propaguojamas politinis sionizmas, o Theodor‘as Herzl‘as būtų šios valstybės prezidentas.    
Prieš pradėdami nagrinėti toliau politinį sionizmą, mes privalome jį apibūdinti. Politinis sionizmas yra socialinis judėjimas, kuris yra už fizinės žydų valstybės sukūrimą ir jos tolimesnę raidą. Šis apibūdinimas daro tam tikrą įtampą šiuo metu, nes Izraelio teritorija yra nuolat besikeičianti. Politinis sionizmas yra taip pat vienas iš variklių pasaulinės vyriausybės link per Izraelį, o taip yra dėl erezinių žydų Frankistų tradicijos. Šis apibūdinimas yra sudarytas Rothschild‘ų šeimos. Tačiau ne visi žydai yra politiniai sionistai ir ne visi politiniai sionistai yra žydai. Politinis sionistų judėjimas „maitinasi“ iš žydų visai kaip nacių judėjimas/režimas „maitinosi“ iš vokiečių. Politinis sionizmas yra vienas didžiausių žydų priešų.
Frankism‘as yra politinio sionizmo esmė, kuri buvo pasireiškusi per Rusijos revoliuciją. Karl‘o Marx‘o tikrasis vardas buvo Moses Mordecai Levy. Vladimir‘as Lenin‘as gimė kaip Vladimir Illich Ulyanov, kuris yra žydiškos kilmės. Leon‘o Trotsk‘io tikrasis vardas buvo Lev Davidovich Bronstein. Rothschild‘ai galų gale pasisekė pašalinti (ir užsidirbti) Romanov‘ų dinastiją per Frankist‘ų Bolshevik‘ų, kuriuos jie kontroliavo.

Hitlerio iškilimas ir Antrasis pasaulinis karas
Adolfas Hitleris iškilo kaip (Hegelio dialektikos suformuotas) sprendimas dėl Versalio sutarties naštos Vokietijai. Įvykis, kuomet Hitleris pasinaudojo Vokietijos kontroliavimui pasisavinti, buvo sukurtas per „klaidingos vėliavos išpuolį“ („false flag attack“). Dabar mes žinome, kad Hitleris kartu su savo pakalikais 1933 – aisiais padegė Vokietijos parlamentą (Reichstag‘ą). Dėl šio incidento buvo apkalinti „komunistų agentas“ Marinus van der Lubbe didžiuliame teismo proceso šou. Realybėje, van der Lubbe, buvo protiškai neįgalus, kuris buvo suimtas gatvėje.
Hitlerio galingoji karo mašina buvo finansuojama Wall Street‘o. Dėl Versalio sutarties Vokietija nebeišgalėjo susimokėti savosios skolos.  Daueso planas (Vokietijos reparacijos, kurias ji turėjo mokėti po Pirmojo pasaulinio karo) buvo pakeistas po penkerių metų nuo jo įsigaliojimo ir tuomet buvo įgalinti ryšiai tarp Amerikos industrijos ir finansų. Nuo 1920 – ųjų vidurio iki 1930 – ųjų pabaigos, „Tarptautinių atsiskaitymų bankas“ nuo Wall Street‘o suteikė daugiau nei 135.000.000 $ paskolą Vokietijos elektros, metalo, ir chemijos industrijai. Šių paskolų nauda buvo labai reikšminga. Be naftos išgavimo technologijų iš Vokietijos anglies laukų, nacių karo mašina būtų pritrūkusi kuro, tad jai talkino Rockefeller‘iams priklausantis „Standard Oil“ iš Niudžersio.  
 Vienas iš nacių karo mašinos finansuotojų buvo ne kas kitas, o Prescott‘as Bush‘as, kuris vubo tėvas/senelis abiejų JAV prezidentų. Prescott‘as Bush‘as buvo „Union Banking Corporation“ prezidentas. Tai buvo viena iš korporacijų, kuria pasinaudojo pramoninkas Fritz‘as Thyssen‘as, siekdamas išjudinti (to move assets) pinigų srautus tarp Amerikos ir Vokietijos. Prescott‘o Bush‘o turtas „Uninion banking korporacijoje“ buvo areštuotas 1942 - aisiais dėl prekybos su priešu aktu (under the Trading with the Enemy Act) po to, kai Amerika įsitraukė į karą. Bush‘o šeimos turtas buvo sukrautas iš dalies dėl priešų finansavimo, dėl kurių žuvo 400.000 Amerikos karių.
Ideologijos tarp nacių ir komunistų buvo supriešintos viena su kita per illuminati finansininkus dialektinėje kovoje. Abi ideologijos buvo su trūkumais ir naudojo tas pačias priemones tam, kad pasiektų tuos pačius rezultatus. Illuminati finansininkai pasirinko eliminuoti nacių režimą ir išsaugoti komunizmą dėl vienos itin svarbios priežasties. Hitleris pradėjo spausdinti pinigus visai kaip Federalinis rezervų fondas. Dėl šios priežasties, visa Europa įsitraukė į karą pati su savimi (all of Europe was tied up in war with itself). Antrojo pasaulinio karo sukeltos problemos ir reakcijos etapo sprendimą galėjo „išspręsti“ tik Amerika.
Amerika įsitraukė į Antrąjį pasaulinį karą dėl Perl Harbor‘o atakos, kuriai buvo leista įvykti. Japonų signalai indikavo laiką, vietą bei resursus, kurie bus panaudoti atakoje ir šie signalai buvo gauti ir persiųsti prezidentui Ruzveltui. Prezidentas Ruzveltas pasirinko nepasikliauti šia informacija dėl Perl Harbor‘o galimo išpuolio. Kai tai įvyko, tuomet Amerika turėjo pasiteisinimą Vokietijos puolimui, nors Vokietija Amerikos niekada nepuolė. Japonai buvo pasiruošę pasiduoti 1945 – ųjų Vasarį, tačiau atominės bombos, vietoj Europos, vis viena buvo numestos Japonijai po jų pasidavimo pareiškimo datos.  
Antrojo pasaulinio karo košmaras įgyvendino keletą illuminati finansininkų siekių. Pelnas galėjo būti gautas atstatant Japoniją ir pasinaudojant ja kaip pigia darbo jėga, kuri siųstų nebrangius produktus Amerikos rinkai. Tai leis pagreitinti ilgojo termino planingo proceso Amerikos „sugriovimui“. Šiandien, vietoj Japonijos po Antrojo pasaulinio karo, šį darbą atlieka Kinija siekiant užbaigti šį suplanuotą darbą. Komunizmui buvo leista suvartoti pusę Europos siekiant „surakinti“ Ameriką ir Sovietų sąjungą naujam dialektiniam problemos išsprendimui ir naujai pelno galimybei. Svarbiausia yra tai, kad po Antrojo pasaulinio karo buvo nutiestas kelias Jungtinių Tautų ir Izraelio įkūrimui.
Būtina pažymėti, kad keturi pagrindiniai Antrojo pasaulinio karo žaidėjai turėjo sąsajų su okultizmu. Hitleris buvo susijęs su „black arts“. Jis prisijungė prie grupės, kuri skyrė dėmesį ezoteriniams mokymams ir vadinosi „Thule Society“. Štai iš kur ir nacių logotipas atkeliavo. Okultiniai nacių filosofijos pamatai buvo sudaryti Dietrich‘o Eckart‘o, o ne Adolfo Hitlerio. Mein Kampf knygoje yra minima, jog didelė dalis nacių partijos ceremonijos glūdi masonystės šaknyse. Jozefas Stalinas buvo susijęs su masonyste. Čia mes matome jį duodant simbolį paslėptos rankos, tą patį pašlėktos rankos ženklą masoniškąjį simbolį demonstravo ir Napoleonas bei Solomon‘as Rothschild‘as. Franklinas Ruzveltas buvo 32 – ojo laipsnio masonas. Vinstonas Čerčilis buvo dviejų masoninių ložių narys, įskaitant ir Druidinę ložę. Kuomet jūs žvelgiate į fotografiją iš trijų veikėjų, kuri buvo padaryta 1945 – ųjų metų vasario mėnesio Jaltos konferencijoje, turėkite omenyje, jog joje matote tris masonus.

Jungtinės Tautos
Jungtinės Tautos buvo antras (t.y. po Tautų Lygos fiasko) siekis pasaulinės vyriausybės, kuris buvo pasiūlytas kaip sprendimas siekiant išvengti ateityje tokių baisių konfliktų kaip ką tik pasibaigęs Antrasis pasaulinis karas. Jungtinės Tautos buvo įkurtos ant Amerikoje ant žemės teritorijos, kurią su malonumu padovanojo  John‘as D. Rockefeller‘is Jr. Per dominavimą Amerikos žiniasklaidoje, CFR sąlygojo JAV priimti Jungtinių Tautų augančią rolę naujos pasaulinės vyriausybės link.

Politinis sionizmas ir Izraelio sukūrimas
Politinis sionizmas yra Rothschild‘ų įrankis, kuris aiškiai išreiškė troškimą sukurti Izraelį dar senai prieš Antrąjį pasaulinį karą. Tai yra dokumentuota Balfour‘o Deklaracijoje 1917 – aisiais. Arthur‘as James Balfour‘as, iš britų užsienio reikalų ministerijos, jog tai buvo jos didenybės vyriausybės valia įsteigti žydų žemę Palestinoje. Šis oficialus polisas buvo duotas Didžiosios Britanijos „Pasaulio sionistų federacijai“, kurios vadovas buvo Lord‘as Rothschild‘as netgi dar 30 metų prieš Izraelio sukūrimą. James‘as Balfour‘as, vilčių teikiantis masoniškosios britų karūnos įrankis, buvo apdovanotas masoniškos Royal titulais dėl šio ir kitų darbų atlikimo.
Politinis sionizmas panaudojo ir sustiprino nacių režimo antisemitizmą tam, kad būtų sukurtas Izraelis. Kuomet tik 1933 m. Hitleris įgavo kontrolę, dauguma viso pasaulio žydų boikotavo vokiškas prekes. Politiniai sionistai Palestinoje išsiderėjo slaptą sutartį su velniu. Mainais už 60.000 žydų persiuntimą į Palestiną jie politiniai sionistai sumokėjo 100.000.000 $, politiniai sionistai sustabdys pasaulio žydų paskelbtą nacių režimo gaminamų prekių boikotą, kad įbaugintų pulti Hitlerio režimą pirmaisiais metais. Ne visi žino, jog daugiau negu 40 mln. kinų mirė per 25 metus trukusią Mao Zedong‘o diktatūrą, tačiau turbūt visi žinote frazę: „šeši milijonai žydų“. Jei jūs klausinėjate Holokausto metu aukų skaičių ir jo tikslus, jums veikiausiai bus prikabinta etiketė, kad esate Holokausto neigėjas. Žydų aukos dėl holokausto buvo įskiepytos į visuomenės sąmonę per politinius sionistus, kurie padidino žiaurumų skaičių siekdami pateisinti savo siekius. Theodor‘o Herzl‘o svajonė buvo įgyvendinta, kuomet vėliava, kurią jis pasiūlė ir kuri buvo paremta Rothschild‘ų heksograma, buvo realizuota 1948 – ųjų gegužę.

Karštasis ir Šaltasis karai
Karai, kurie truko 30 metų dėl Azijoje išplitusio komunizmo, buvo daug didesnės problemos simptomai. Problema buvo ta, jog illuminati finansininkai naudojo naują dialektiką siekdami pašalio kontrolės. Kiršinant kapitalistinius vakarus prieš komunistinius rytus, pasaulis buvo tvyrojo dviejų polių įtampoje su menkais šansais išsilaisvinti. Ginklavimosi varžybos tarp Amerikos ir Rusijos buvo geriausias tos tvyrojusios įtampos pavyzdys. 1944 – aisiais amerikietiškasis isteblišmentas suteikė Rusijai reikalingų įrankių ir technologiją atominei bombai pasigaminti. Nepaisant to, Rusija ir Amerika išleido 5 trilijonus dolerių ginklams, kurie tiek iš vienos stovyklos, tiek ir iš kitos, būtų galėję sunaikinti pasaulį daugybę kartų. 1961 – ųjų sausį prezidentas Eizenhaueris savo baigiamojoje kalboje įspėjo dėl „karinio industrinio komplekso“. Mes neklausėme jo tuomet ir mes vis dar neklausome to šiandien.
Illuminati finansininkai planavo komunizmo sužlugdymą. Be paramos Komunizmas, kaip sistema yra pasmerkta žlugti. Ji žlugo 1989 – aisiais per simbolinį Berlyno sienos nugriovimą. Kinija, tuo metu, buvo užsiėmusi, nes gamino produktus kapitalistiniams vakarams. Per 50 metų laikotarpį planeta perėjo nuo daugiapolinio pasaulio prie dviejų polių ir, galiausiai, prie monopolinio pasaulio. Tuo metu, dar trys slaptosios bendruomenės atsirado tam, kad galėtų realizuoti savo planus visame pasaulyje bisiškai be jūsų žinojimo ar rūpesčio apie tai. Laikas, kuomet bus raginama dar kitam kitam karui, jau visai čia pat.

Bilderbergerių grupė (The Bilderberg Group)
Bildergerių grupė gavo tokį pavadinimą dėl to, jog jų pirmasis žinomas susitikimas 1954 – aisiais įvyko Bilderbergerio viešbutyje (Olandija Oosterbeek‘as), tačiau bilderbergerių praktikos šaknys glūdi tamplierių ordine. Iš pradžių Bilderbergerių grupė buvo susirūpinusi dėl iš regioninės Europos gaunamos naudos šios grupės dalyviams tautinio/nacionalinio suvereniteto sąskaita. Laikui bėgant, jų veiklos spektras išsiplėtė, nes į šią grupės veiklą įsitraukė ir nauji nariai, kurių buvo daugiausia iš NATO valstybių. Daug CFR grupės narių yra taip pat Bilderbergerių grupės nariai. Kartą per metus šios grupės nariai daro susitikimus tarp Europos ir Šiaurės Amerikos penkių žvaigždučių viešbučiuose. Apie šimtą pačių įtakingiausių žmonių susirenka draugėn, norėdami nuspręsti planetos ateitį vieneriems ar dvejiems metams į priekį.
Bilderbergerių grupės nariai ir jų pasiekimai yra įspūdingi. Prezidentai yra atrenkami pagal šią grupę. Nyderlandų karalienė Beatrix‘ė yra pagrindinė Royal Dutch Shell savininkė ir taip pat reprezentuoja karalienės pagrindinius interesus British Petroleum. Kuomet karalienė Beatrix ir David Rockefelleris susitinka kartu Bilderbergeriuose, tuomet jūs galite žvelgti į šiuos du žmones, kurie turi liūto dalį pasaulinės naftos. 2008 – aisiais metais degalų kainų bei kreditų bumų kritimai buvo suplanuoti įvykiai pagal nutekėjusią informaciją iš Bilderbergerių grupės susitikimo, kuris įvyko 2006 – aisiais metais. Bilderbergerių grupė taip pat sukūrė Europos sąjungą.

Romos klubas (the Club of Rome)
Romos klubas pažadėjo taiką ir klestėjimą, tačiau tai daro taip, jog paankstina ir paskatina pasaulio vyriausybės atsiradimą dėka nacionalinio suvereniteto praradimo. Šį klubą 1968 – aisiais įkūrė Aurelio Pecci, garsus italų pramonininkas. Romos klubo nariais taip pat buvo nariai iš CFR bei Rockefeller‘ių šeima.  Romos klubas, nepaisant savo narių gausos, yra daugiausiai įsitraukęs į naujojo amžiaus judėjimą (new age movement). Ši grupė specializuojasi neofeodalizmo propagandoje, nes taip siekia pateisinti socialinę ir ekonominę kontrolę.

Trišalė komisija (trilateral commision)
Trišalė komisija buvo sukurta David‘o Rockefeller‘io 1973 – aisiais dėl pinigų plovimo. Kuomet daugiau kongresmenų ir informuotų piliečių susižinojo apie CFR ir Federalinį Rezervą 50 – aisiais ir 60 – aisiais, tuomet globaliniai planuotojai suprato, jog turi labiau slėpti savo veiklą. Amerikiečių ir europiečių pinigai turėjo siunčiami Japonų pramonininkams ir arabų naftos magnatams, kurie, panaudodami šiuos pinigus, išpirktų vakarų verslus ir nekilnojamąjį turtą. Dėl tokios sistemos, ekonominių sukrėtimų vakaruose metu, globalistai galėtų suversti kaltę arabams ir Japonijai. Arabų lyderiai, kurie amžiais apskritai amžiais dėl nieko nesugebėdavo sutarti vieni su kitais, staiga susivienijo ir 1973 – aisiais įkūrė OPEC naftos embargą. Išaugusios degalų kainos amerikiečius būriais privertė pirkti japonų automobilius. Ši vakarų, tolimųjų ir artimųjų rytų prekyba sukėlė visuotiną tarpusavio priklausomybę ir buvo uždirbta daugybė pinigų.

Golfo karas
Sadam‘as Hussein‘as, kuomet 1989 – aisiais žlugo komunizmas, illuminati finansininkų tapo naujuoju taikiniu. Baltųjų rūmų specialusis pasiuntinys Donald‘as Rumsfeld‘as susitiko su Saddamu 1983 – ųjų Gruodį. Rumsfeld‘as suteikė Saddam‘ui dujų, kurias jis panaudojo nužudydamas tūkstančius savo šalies žmonių, tačiau tai elitui visiškai nerūpėjo. Svarbu buvo tai, kad Saddam‘as išgaudavo per didelius kiekius naftos tam, kad galėtų atsikratyti skolų iš užsienio. Kuomet šios sumažintos naftos kainos pateko į rinką, tuomet OPEC šalys dėl to nemenkai įsiuto. Tai taip pat sumažino dolerio vertę, nes doleris buvo pasaulio rezervo valiuta ir nafta yra prekiaujama JAV doleriais. Saddam‘as tapo nepriklausomas, o tai privalėjo liautis. JAV ambasadorius Irake, April‘as Glaspie, susitiko su Saddam‘u 1990 – ųjų liepą. Kuomet Saddam‘as pasiteiravo ambasadoriaus dėl amerikiečių reakcijos, jei šis užpultų Kuveitą, ambasadorius atsakė: „mes neturime nuomonės dėl konfliktų tarp arabų“. Saddam‘as užkibo ant jauko ir po mėnesio užpuolė Kuveitą. Operacija „dykumos audra“ buvo įvykdyta praėjus penkiems mėnesiams (1991 – ųjų sausį). Saddam‘o armija buvo sutriuškinta per penkias savaites.
Saddam‘o užkibimas ant jauko rėškė, jog Irakas, turintis didžiulius naftos išteklius, bus laikomas neribotą laiką kaip globalistų išpirka nuo 1991. Bet to elitui neužteko. G.H.W. Bush‘as, Bohemian Grove ir Skull and Bones narys, ir kurio tėvas padėjo finansuoti nacius, signalizavo illuminati siekius. Jo Naujojo Pasaulio Tvarkos kalba, kuri buvo išsakyta 1990 – ųjų rugsėjo 11 – ąją, lygiai po 11 metų po kito 9/11 įvykio.

9/11: įvykio planuotojai
Žmonės iki šiol yra sumišę dėl to, kas įvyko 2001 – ųjų Rugsėjo 11 –ąją.  Ši glausta apžvalga atskleis šio įvykio planuotojus, žmones, kurie į tai buvo įsitraukę bei motyvus.
Deja, tačiau šito jau nebeversiu, nes jau egzistuoja netgi šiame tinklapy du itin išsamūs paaiškinimai dėl 9/11 įvykių todėl dar vieno besidubliuojančio paaiškino, mano supratimu, įterpti čia jau nebeverta. Šiuo atveju, man belieka pateikti dvi nuorodas šio tinklapio tekstinių versijų, kur viskas yra pateikta itin išsamiai be jokių sąmokslų. Straipsnis mano tinklapy yra pavadintas "Prisimenant 9/11" ir šiame tekste yra patalpinti du tekstai: 1 - iš Zeitgeist filmo, o 2 - iš E. Griffino kalbos Kopenhagoje (2006)
Šioje temoje aš norėčiau išversti tik autoriaus pateikiamus motyvus dėl 9/11 įvykio arba kitaip sakant, kas slypi už kovos su terorizmu kaukės.

9/11 motyvai: karas su terorizmu
Operacija „Northwoods“ yra užslaptinto raporto pavadinimas, kuris buvo sukurtas 1962 – aisiais JAV paties aukščiausio rango karinio pareigūno. Šis raportas išliko visiškoje paslaptyje beveik 40 metų ir dėl aiškios priežasties. Šis raportas siūlo, jog JAV kariuomenė turėtų atakuoti Ameriką dėl preteksto. Tuomet dėl atakos būtų apkaltinta Kuba kaip pateisinamoji priežastis Kubai užpulti. Šio raporto detalės yra stulbinančios. Daiktai karinėje bazėje galėtų būti susprogdinti ir sudeginti. Laivas uoste gali būti įvykdyta diversija padegant jį naftalinu. Netikrų aukų laidotuvės galėtų būti įvykdytos. Modifikuotas karinis lėktuvas galėtų būti apkeistas civiliniu lėktuvu pilnu keleivių, kuriems būtų išgalvoti vardai. Karinis lėktuvas bus pakeistas į drone‘ą. 
JAV kariuomenė planavo atakuoti Ameriką 1962 – aisiais, naudodami nuotolinio valdymo lėktuvą kaip pateisinimą Kubai užpulti. Grįžkime prie 9/11. Kadangi 77 – ojo lėktuvo reiso durų kabina nebuvo niekada atidaryta skrydžio metu, tai yra būtent tai, kas ir įvyko 9/11. Dabar jūs galite sakyti, jog „jie niekda apie tai nebūtų pagalvoję“. „Jie“ galvojo apie tai 1962 – aisiais. „Jie“ apie tai galvojo ir 2001 – aisiais.
Naujojo amerikietiškojo amžiaus projektas yra neokonservatorių idėjų kalvė (think tank). Kai kurie jų nariai yra vieni iš galingiausių žmonių JAV. Raporte, kuris datuojamas 2000 – ųjų Rugsėjo mėnesį, metai prieš 9/11, ši grupelė norėjo pasukti JAV kariuomenę link globalaus dominavimo. Jūs galite abejoti šia interpretacija iki tol, kol atsiverčia 60 – ąjį puslapį. Čia mes skaitome, kad biologinio karo pažangios formos galinčios atakuoti specifinius genotipus ir šis jų panaudojimas gali transformuoti biologinio karą nuo teroro link politiškai naudingo įrankio. [...]
Karo su teroru tikslas yra užsidirbimas pinigų bei tam, kad būtų įgytas pagreitis kitam naujam didžiam dialektiniam karui. Talibai vis „randa“ amerikiečių ginklus. „Sukilėliai“ vis dar aptinkami, tačiau paaiškėja, jog kai kurie iš jų yra MI5 agentai. Daugiau negu 30,000 karių naudojama tam, kad šie kariautų su 100 „Al Queida“ kariais. „Al Queida“ nariai buvo treniruojami JAV karinėse bazėse. Opiumas neregėtais kiekiais tiekiamas iš Afganistano. Melo yra tiek daug, kad „pinigų plytos“ yra duodamos kariams, kad šie tylėtų. Illuminati nenori taikos. Jie nori daugiau karų.

Kur mes esame dabar
Taigi, mes sužinojome, kad mistinės religijos, egzistavusios daugiau nei 5000 metų rado puikią terpę apšviestuose mūrininkuose (illuminezd freemasonry) nuo XVIII a. Vidurio iki pabaigos. Mes sužinojome, kad kiekvienas esminis karas, kuris vyko per pastaruosius 200 metų, buvo manipuliuojamas naudojant Hėgelio dialektiką tam, kad illuminati įgautų daugiau kontrolės. Mes taip pat sužinojome, kad Izraelis buvo sukurtas illuminatų. Tačiau kur link mes einame nuo čia? Ką Biblija rašo apie tai? Ką mes turėtume daryti dėl to?

Dešimt karalysčių
Apsireiškimo knygoje yra gausu vaizdinių, kurių daugelis gali būti klaidinantys ir painūs tiems, kurie nėra to nagrinėję. Šie vaizdiniai yra būtinas įrankis, kuris buvo naudojamas prieš 2000 metų mėginant apibūdinti įvykių komplikuotumą mūsų dabartinių laikų. Laimei, apsireiškimo knyga paaiškina daugybę tų vaizdinių. Apsireiškimo knygos 17 skyrius apibūdina pasaulinės vyriausybės sistemą. Čia moteris, kuri joja ant žvėries su septyniomis galvomis ir dešimt ragų. Matyt tai galėtų reikšti, kad pasaulis bus padalintas į 10 karalysčių. Išties pribloškianti dalis yra ta, kad ši pasaulio dalyba vyksta jau šiandien. 1973 – ųjų Rugsėjį, Romos klubas (the Club of Rome) išleido raportą pavadinimu „Globalaus pasaulio sistemos regionalizmuotas ir adaptuotas modelis“ {„Regionalized and Adaptive Model of the Global World System“}. Čia atvirai siūloma padalinti pasaulį į 10 karalysčių. TAIP, tiesą sakant, frazė „10 karalysčių“ buvo tame raporte panaudota iš tikrųjų. Nuo to pasiūlymo įvedimo 1973 – aisiais, pasaulis yra dalijamas į 10 karalysčių. Viskas prasidėjo nuo Europos Sąjungos, tęsinys (kitos karalystės) yra Afrikos Sąjunga. Visai čia pat ir Šiaurės Amerikos Sąjunga (North American Union – NAU). Mūsų išrinkti politiniai lyderiai viešai neigia planus dėl ŠAS ir vadina tai sąmokslu. Jie tai daro kol karalienės reprezentatoriai mano Manitoba‘s provincijoje sukurs jos infrastruktūrą.

Amerikos ir Babilonijos archetipas
Daugelis žmonių nerimauja dėl Amerikos ateities. Daugelis Biblijos pranašysčių studentų pradeda persvarstyti galimą moters, kuri joja ant vienos pasaulio vyriausybės žvėries, identitetą. Apsireiškimo knygos 17:1 rašoma apie didžiosios ištvirkėlės, kuri sėdi ant didžių vandenų, teismą. Apsireiškime 17:15 aiškinama, jog vandenų vaizdinys ant kurio sėdi ištvirkėlė, iš tikrųjų, yra ne kas kita, o žmonės, minios, tautos, kalbos. Apsireiškime 17:18 yra aiškiai parašyta, kad ta moteris, iš tikrųjų, yra miestas, kuris ir valdo žemės karalius. Taigi nuo čia jau paaiškėja, kad Babelio ištvirkėlė yra dominuojantis ir daugiatauti miestas. Niujorkas yra dominuojantis ir daugiatautis miestas. Niujorkas yra taip pat Jungtinių Tautų namai, kuri ir yra pasaulinės vyriausybės organizacija. Apsireiškime 18:17 pasakojama, jog moteris sudegė per vieną valandą. Apsireiškime 18:11-13 pateikiamas reikmenų sąrašas, kurį gali gauti iš šio miesto. Jie sako, jog Niujorke tu galėjai gauti visko, ko tik širdis geidė. Tačiau pažvelkite į du pastaruosius „pirkinius“ tame sąraše (18:13 „...vergų ir žmonių sielų.“), o tai yra vergai arba kūnai ir žmonių sielos. Šis posmas yra nepaprastai tikslus. JAV buvo leista tapti didžiausią skolą turinčia valstybe, kuomet ji bankrutavo 1933 – aisiais, ilgainiui kartu su kitomis šalimis, nes jūsų gimimo liudijimas yra obligacija. Jūs esate įkeistas turtas vietoj jūsų valstybės skolos. Jūs esate prekiaujamas kaip žmogiškasis išteklius pasaulinėje akcijų biržoje, ypač Niujorke, kurie ir yra didžiausia akcijų birža pasaulyje. Taigi Apsireiškimo knygoje apibūdinta prostitutė, kuri sėdi ant daugybės vandenų ir laiko auksinę taurę, toji prostitutė ir yra Niujorkas. Prostitutė (pasak autoriaus, tačiau pagal Bibliją tai yra žvėris, ant kurio ji joja) turi septynias galvas arba septynis iniciacijos spindulius, kurie spinduliuoja iš jos karūnos. Toji prostitutė yra ne kas kitas, o karalienė Semiramis, senojo Babilono karalienė. ant Nepriklausomybės statulos pamatų yra lentelė, kurioje teigiama, jog statula yra dovana iš Prancūzijos masonų Amerikos masonams. Apsireiškimo knygoje 18:15 kalbama apie pasaulio pirklius, kurie pralobo iš jos, tačiau stovės iš tolo, išsigandę jos kentėjimų, verks ir gedės. 18:17 apibūdinama moteris, kuri sudegė per vieną valandą. Ar tiesa tai, ar ne, kad Biblinis Babilono apibūdinimas tinka šiandieniniam Niujorkui, ar Irakui rytoj, yra ginčytinas klausimas. Tačiau kadangi Niujorkas atitinka Babiloninį archetipą, tai yra signalas dėl netolimos ateities, nes mes turėtume manyti, jog Niujorkas gali kentėti ir sulaukti Babilono likimo (p.s. čia tikrai nėra grasinimas, o tik vertimas autoriaus interpretacijų).
Jei mano interpretacija apie Babilono sunaikinimą yra teisingos, tuomet turėtų būti slaptų Amerikos bendruomenių ženklų, kurie ruoštųsi jo sunaikinimui. Turbūt vienas didžiausių Amerikos ženklų, skelbiančių apie jo sunaikinimą yra vienoje JAV dolerio kupiūroje. Jums buvo pasakyta, jog paukštis, esantis kitoje kupiūros pusėje, yra erelis, tačiau pasak Manly P.Hall, tai nėra erelis. Jis žinojo, jog tai buvo feniksas, senovinis mitologinis paukštis, kuris prisikelia iš ugnies pelenų. Feniksas yra naudojamas apibūdinti, kaip senos galios sistemos yra sąmoningai sunaikinamos tam, kad būtų sukurtos naujos galios sistemos. Galios sistema, kuri yra statoma dabar, yra apibūdinta ant tos pačios dolerio kupiūros kairėje pusėje. Jums buvo pasakyta, kad lotyniška frazė „Novus Ordo Seclorum“ reiškia „nauja amžių tvarka“ („a new orderį of the ages“). Jei jūs supratote, ką Romėnų poetas Virgil turėjo omenyje, kuomet jis parašė kuom ši frazė buvo paremta, tuomet jūs žinotumėte, kad tai reiškia tą patį, kas yra parašyta pranašo Danielio knygoje 2:43. Norėdami paaiškino detalaus apie tai, jums teks palaukti 3 filmo dalies (p.p.s tai tik pirmoji filmo dalis, tad veikiausiai, teks palaukti net pora metų, tačiau, kuomet ji pasirodys, manau, būsiu pirmais tai pranešęs jums). [...] Amerikos okultinis tikslas yra nuvesti „pasaulį“ link Naujos Pasaulio Tvarkos, kuri yra visiška patikimos demokratijos priešingybė. Šis tikslas, paprastai žvelgiant, yra nepastebimas.

Liuciferio paveikslas
Dvasiniame lygmenyje, Nauja Pasaulio Tvarka, yra koordinuojama liuciferio, kuris yra šėtonas, užsimaskavęs kaip šviesos angelas. Kuomet jūs tai suprasite, tuomet jums viskas paaiškės akimirksniu. Mikhail‘as Bakunin‘as, Lenino bendražygis, buvo įsitraukęs į satanizmą. Satanistinė tema yra persisunkusi Karl‘o Marx‘o poemose. Turbūt tinkamiausia citata, kuri apibūdintų liuciferiškąją darbotvarkę, yra iš Albert‘o Pike‘o masonų biblijos „Morals and Dogma“:

<EN>:„Lucifer, the Light Bearer! Strange and mysterious name to give to the Spirit of Darkness! Lucifer, the Son of the Morning! Is it he who bears the Light, and with its splendours intorable blends feeble, sensual of selfish souls? Doubt it not!
<LT>: „Liuciferis, šviesos nešėjas! Keistas ir mistinis vardas, kuris suteikiamas tamsos dvasiai! Liuciferis, ryto sūnus! Ar tai jis, kuris neša šviesą ir savo spinduliais apakina menką, gašlią ar savanaudišką sielas? Nemanau!  
Velnias yra tikras. Jo pagrindinė maskuotė yra gerai apibūdinta. Taip yra ne tik todėl, kad žmonės, kurie skaito Bibliją, taip sako, tačiau ir todėl, kad anti Krikščionys sako taip.

Izraelis: drebučių taurė
Daugybė pasaulio žmonių šiandien yra susirūpinę dėl Izraelio. Biblijoje prieš 2600 metų Ezekielio 37 yra parašyta, kad pieš įvyksiant galutiniam karui, žydai iš viso pasaulio sugrįš į Izraelį, netgi ir netikintys. Izraelis buvo pasiūlęs pinigų Irano žydams, kad šie persikeltų gyventi į Izraelį, tačiau Irano žydai atsisakė šio pasiūlymo, pareikšdami, jog jie nori pasilikti gyventi Irane. Tai yra vienas iš daugelio pavyzdžių, kurie įrodo, jog kuomet pasaulinio vyriausybės bando pagreitinti Biblinę pranašystę, tai nesuveikia. Biblija pažadėjo, jog bus keletas didelių karų dėl Izraelio ateityje. Jūs apie tai galite perskaityti Ezekielio 38 ir 39 skyriuose ir Apsireiškimų knygoje 19. Šie aprašymai yra neįtikėtinai panašūs į Albert‘o Pike viziją, tačiau yra vienas esminis skirtumas. Albert‘as Pike‘as nesuprato, kad Dievas neturi įpročių laužyti savo pažadus Izraeliui ar kitas pranašystes. Krikščionys tai supranta, tačiau to nesupranta daugiau negu milijardas musulmonų.
Šiandien, Izraelis yra paradoksas. Amerika ir krikščionybė yra lojali Izraeliui, tačiau Izraelis nėra lojalus Amerikai ir krikščionybei. Įrodymai atskleidžia, kad Izraelis talkininkavo JAV 9/11 vykusioje atakoje prieš savo pačios šalį taip, kad Amerika atsilygintų Izraelio priešams. Kai kurie iš pagrindinių TV laidų dvasininkų atsitiesia ir bando aiškinti Izraelio veiksmus, jog jie yra anti Bibliniai. Modernus Izraelio atkūrimas sukėlė tai, ko politiniai sionistai to nė nesitikėjo. Kaip Biblija ir pažadėjo, jog taip nutiksią, daug izraelitų pradeda suvokti, jog Jėzus ir buvo Mesijas.

Izraelio ateitis
Tai buvo itin svarbus dvasinis motyvas dėl Izraelio atkūrimo. Dauguma pasaulio galios sugrįš į vakarus greitesniu tempu, negu ten kur ji prasidėjo: Artimuosiuose Rytuose. Artimųjų Rytų širdis yra Izraelis. Izraelio širdis yra Jeruzalė. Jeruzalės širdis yra žydų šventykla. Biblija teigia, kad šėtonas yra šio pasaulio princas. Biblija taip pat teigia, kad šėtono didžiausias troškimas yra tas, jog jis būtų garbinamas Dievo šventykloje kaip visų religijų Dievas. Mes esame visai netoli nuo tos šventyklos atstatymo. Nebūtų jokių šansų, jog žydų šventykla būtų pastatyta viduryje musulmonų žemių be žydų valstybės. Nebūtų jokių šansų žydų valstybei atsirasti, jei nebūtų įkurtos Jungtinės Tautos, kurios buvo sukurtos kaip atsakas į Holokaustą. Taip pat nebūtų buvę jokių šansų, jog Holokaustas ir Izraelis būtų atsiradęs, jei nebūtų atsiradęs politinių sionistų judėjimas.
Štai jums ir mistika: blogis neturi jokio pasirinkimo kaip tik sekti Biblinę pranašystę. Tiems, kurie seka Bibliją, duoda viltį dėl ateities. Tai taip pat iškelia didelę problemą dėl ateistų ir agnostikų. Žmonės, esantys šiose barikadų pusėse, kaltina Dievą ar žmonių idėją apie Dievą iš esmės dėl viso blogio, kuris egzistuoja šiame pasaulyje. Šios grupės niekada nebuvo pagalvojusios apie tai, jog visą tą laiką tai buvo šėtonas, kuris manipuliavo žmonėmis ir bandė imituoti Dievą, buvo atsakingas už viso pasaulio blogį. Galų gale, šėtonas tėra Dievo įrankis. Visiems tiems, kurie mano, jog Biblija buvo parašyta slaptų bendruomenių siekiant apkvailinti pasaulį tikėjimu, kad Dievas viską kontroliuoja, prašyčiau turėti omenyje vieną dalyką. Nauja Pasaulio Tvarka negalėtų kontroliuoti visų didelių įvykių (kaip kad 9/11) aspektų. Negi jūs išties manote, kad slaptosios bendruomenės galėtų sutarti dėl šimtų įvykių per tūkstantmečius?

Problema ir Sprendimas
Blogio šaltinis ar jo šaknys šiandieniniame pasaulyje nėra masonystėje ar illuminati ar Rothschild‘uose, Amerikoje ar Izraelyje, ar dar kokioje nors kitoje grupėje ar judėjime. Šiandieninio pasaulio blogio šaltinis yra nuodėmė. Nuodėmė daro tai kas bloga, ar nedaro tai kas teisinga pasak dievo įsakymų. Problema dėl Dievo taisyklių yra ne taisyklės. Niekas fiziškai ar dvasiškai tų taisyklių sekti nėra pasiryžęs. Dėl šėtono manipuliacijų žmonija, pastaroji nustojo pasisyti šių taisyklių per melus. Žmonės įsitraukia į slaptų bendruomenių veiklą, nes mano, jog jie gyvens amžinai ir nemirs, nes mano, kad slaptose bendruomenėse jie įgausią ypatingų žinių ir dėlto jie tapsią lyg dievais, nes žinosią gera ir bloga. Šie du melai nuo šėtono nepakito per 6000 metų.
Metas sustabdyti melus. Pasakykite: ar jūs kada nors melavote? Tai jus verčia melagiu, ar ne taip? Ar jūs esate kada nors ką nors pavogę? Tuomet tai jus daro vagiu, argi ne taip? Iš savo širdies gilumos jūs patvirtinate , kad esate meluojantis vagis. Jūs nesate geresnis, negu bet kokios slaptosios bendruomenės narys. Jūs nusipelnėte bausmės, kurios nusipelno visi tironai per visą istoriją. Ar jūs norite įveikti Naująją Pasaulio Tvarką? Pradėkite tai nuo savęs paties.
Metas rinktis tiesą. Metas pripažinti, kad jūs darote nuodėmes ir kad jūs pats negalite suderinti savo gyvenimo su Dievu. Tikėkite, kad Jėzus Kristus yra Dievo sūnus, kuris mirė dėl jūsų nuodėmių. Pripažinkite, kad Jėzus yra jūsų gyvenimo karalius. Pasakykite tai kam nors! Dedikuokite sau sužinoti daugiau apie Dievą. Pradėkite skaityti Jono I – ąji laišką, kuris yra beveik pačioje Biblijos pabaigoje. Tai tik kelių puslapių ilgumo tekstas. Tuomet skaitykite Naująjį testamentą. Kuomet tai darysite, raskite Biblijos mokymu tikinčią bažnyčią. Jei turėsite progą paklausti kai kurių ministrų kas yra Jėzus ir jei jie nepasakys kažko panašaus į „Dievo sūnus, kuris mirė dėl jūsų“, judėkite toliau, nes jie yra problemos dalis.
Mums reikia pasiruošti blogiausiam, tačiau tikėtis geriausio, o pradėti ruoštis turime nuo savęs pačių. Yra daugybė gairių, kurios nėra paranojiškos, tačiau išmintingos. Jūsų tėvai ir seneliai žinojo ką daryti; jūs jų paranojikais nevadinate.
Galutinis žodis Krikščionims. Ar jūs manote, kad galėtumėte išrinkti Jėzų į tarnybą. Naujoji Pasaulio Tvarka pasisavino abi politinio spektro puses. Žmogaus širdis yra kupina blogio. Metas būti labiau socialiai aktyviems ir mažiau politiškai priklausomiems bei niekad nepamiršti Kristaus mokymo. Ir Amerika, ir Izraelis buvo dedikuoti Dievui. Argi jūs niekada nemanėte, kad šėtonas neturės savų planų dėl šių dviejų valstybių? Dabar, kuomet jūs jau žinote apie šiuos planus, užuot tai atmetę ar užuot aklai tikėję, metas reformai. Melskitės už savo valstybes ir institucijas bei dirbkite, kad jas reformuotumėte. Mes galime išsigelbėti, kaip kad Ninevės miesto gyventojai išsigelbėjo.
Galutinis žodis tiems, kurie vis dar (laukia patogios progos) išsisukinėja nuo tiesos. Velnio didžiausias triukas yra pasirodyti kaip šviesos angelui. jis pritraukia jus prie jo ir apakina jus tokiais dalykais kaip astroteologija ar dėl Biblijos logiškumo,net jeigu Biblijos kopijos yra atrandamos visais laikais. Jeigu liuciferis yra krikščionių mitas, tuomet kodėl tiek daug anti krikščionių „pasišventė“ liuciferiui? Liuciferiui nėra įdomu Mozė ar Mahometas. Jam itin rūpi mėginimai būti tuo, kuriuo jis niekada negalės būti: dangaus valdovas. Neapsigaukite. Pasirinkite kam jūs tarnausite šiandien.  

 [EN] skriptas: NWO, Secret Societies & Biblical Prophecy: Vol 1