2011 m. spalio 16 d., sekmadienis

Referendumas dėl žemės nepardavimo užsieniečiams.

Planuoja referendumą dėl žemės nepardavimo užsieniečiams. Jakavonis nuoat klausinėjo organizatoriaus kaip galima susisiekti su juo jei nori pasirašyti, o šis žmogus, nors ir gražiai pašnekėjo, tačiau į tokį elementarų klausimą neatsakė. Taigi šio pokalbio išvada aiški: nors iniciatyva graži (kad neparduoti žemės, o tik leisti išsinuomuotii ją), tačiau aiškiai žlugsianti, nes tai tik simbolinis paprieštaravimas ir bangų kėlimas. Šiam žmogui karvių gali pritrūkt referendumui įgyvendint... :) Na tačiau vis tiek įkėliau ir aš čia, nors ir simboliškai.
Beje, radau kontaktus: Pranciškus Šliužas pranciskus.sliuzas@kaisiadorys.lt Ir kiek pamenu Kauno sporto halėje vyks renginys ta tema lapkričio mėn.
 

2011 m. spalio 9 d., sekmadienis

Komentaras apie sterilizaciją (Iš delfi.lt)

Aptiktas straipsnis (1 nr. - pagrindinėj puslapio daly) apie sterilizaciją, konkrečiai - vyrų. Ir, ta proga, norėčiau passisakyti savo nuomonę apie tai, jeigu galima (aišku, kad galima - juk tai mano blogas!)
Visų pirma, manau norint pradėti apie tai kalbėti, reiktų žinoti visą istoriją apie sterilizaciją ir kur bei kada tai buvo pradėta vykdyti. Ta proga netgi esu sukūręs klipą/prezentaciją su aiškiai išdėstyta įvykių seka ir dėl kokių priežasčių tai buvo atliekama. Taigi, visų pirma, patariu pasižiūrėti: 


Arba čia:


Taip pat patariu pažiūrėti Alan'o Watt'o interviu:

Aš sakiau anksčiau savo ankstesniuose įrašuose, jog nenoriu kelti panikos. Bet tiesiog pastebiu tokius dalykus, apie kuriuos negalima tylėti. Taigi jei peržiūrėjote "Eugenikos" klipą, tai turėjote pastebėti, kad pradžia "šių reikalų" įvyko JAV... Ir A.H. atėjus į valdžią Vokietijoje, buvo pasekta įsigalėjusių sterilizacijos įstatymų JAV pavyzdžiu... žinom kas įvyko čia atkartoti istorijos nematau reikalo ir prasmės. Tačiau norėčiau pasakyti, kad tokio tipo straipsniai, turi savotišką propagandą jau vien tik dėl to, kad jie egzistuoja, nes vienaip ar kitaip žmonės pasidalins į priešingas stovyklas (del paties žmogaus prigimties :) Ir gali įvykti debatai/ diskusijos į kuriuos įsitrauks dar daugiau žmonių, kurie ta tema konfrontuos vieni prieš kitus, ir, tokiu būdu, sukurs atmosferą, kuri yra palanki tolesnei propagandai ir jos pastoviam finansavimui (taip sakant, tolesniam žibalo pylimui į ugnį :D) link ne vien tik prie savanorių bet ir prie įstatymo priėmimo kaip būtinam dalykui su įvairiomis sąlygomis ir t.t. Jūs tuo netikit? Na, tiesą pasakius, aš tikiu ir tai, mano nuomone, tėra laiko klausimas tačiau, tai TIKRAI neįvyks artimoj ateity arba gali ir visai neįvykti jei bus staigiai į tai sureaguota :)
Aldous (arba jo brolis Julian, tiklsiai nepamenu) Huxley teigė tol, kol žmonės tai atlieka be pasekmių (vaikų) - viskas yra gerai ir gali tai atlikinėi kiek patys nori, kad ir taip dažnai kaip kad triušiai :) Tai buvo jo pasakymas...
Ir, be to, pavadinime ("Užsienyje populiarėjanti vyrų sterilizacija Marijos žemėje (ne)įmanoma") iškart yra pastebimas dalykas, jog pasaulis yra civilizuotas jame sterilizacija atliekama ir jokių problemų ly ir tame nėra, o štai Marijos žemėje... Taigi toksai apibūdinimas iškart parodo, jog mes gyvename vis dar "viduramžiuose" ir nemodernėjame t.y. per lėtai sekame pūvančių iš vidaus modernių Vakarų pavyzdžiu. Taip pat verta pasidžiaugti, kad konservatyvioji bažnyčia (kad ir kokia ji būtų bloga) vis dėl to, čia atlieka labai svarbų vaidmenį, ir tol, kol žmonės pasitikės ja, tam tikra prasme, vis dar sugebės atsilaikyti į taip brukamą propagandą... Nes kas ten žino, galbūt ateityje atrasime straipsnį, jog Vakaruose populiarėja eutanazija, o Marijos Žemėje tai vis dar neįmanoma...
Ačiū už dėmesį.

2011 m. spalio 6 d., ketvirtadienis

Chemtrails (keista, kad žmonės to nepastebi)

Jau triušio urve gyvenam... Keistas dalykas, nes nedaug kas tai pastebi. Turbūt mano, kad tai natūralus reiškinys. Tačiau ar iš tikrųjų tai natūralus reiškinys, ar mes jau krentame į triušio urvą dar toliau... This is madness :@
Vis dėlto, manau, kad tai tik laiko klausimas, kada bus atskleista plačiu mastu apie "šį reiškinį", kuris prasidėjo nuo apie 98 / 2000 - ais metais. Išmetamos medžiagos iš lėktuvų, kurios ilgam pasilieka ore, vadinama CHEM-trails ir tai yra aliuminio ir bario mišinys, kuris sudaro įspūdį jog tai debesys, tačiau panaudojami geo - inžineriniams tikslams, kurie skirti oro modifikavimui. Taip pat turi įtakos ir augalams, nes jie tampa kur kas labiau pažeidžiami jei lyginsime tose teritorijose,kur yra aptinkama didesnė koncentracija aliuminio ir bario. Tai pagrindinis dalykas. Be abejo, jei veikia augalus, tai gal veikia ir žmones :S ? Primą kartą apie tai sužinojau lygiai prieš metus ir turėjo praeiti labai daug laiko, kad tikrai įsitikinčiau, jog tai tiesa, o ne kažkokie prasimanymai...

Štai pradžiai palyginimui kuo skiriasi CON-trali nuo CHEM-trail

Killer Chemtrails: The Shocking Truth


Rosalind Peterson: The Chemtrail Cover-Up


1 of 7 What in the world are they spraying? (Chemtrails) www.realityzone.com/whatspray.html



2 of 7 What in the world are they spraying? (Chemtrails) www.realityzone.com/whatspray.html


3 of 7 What in the world are they spraying? (Chemtrails) www.realityzone.com/whatspray.html

4 of 7 What in the world are they spraying? (Chemtrails) www.realityzone.com/whatspray.html

 

5 of 7 What in the world are they spraying? (Chemtrails) www.realityzone.com/whatspray.html


6 of 7 What in the world are they spraying? (Chemtrails) www.realityzone.com/whatspray.html


7 of 7 What in the world are they spraying? (Chemtrails) www.realityzone.com/whatspray.html

2011 m. spalio 5 d., trečiadienis

Apie CFR, RIIA (apskritojo stalo organizacijos) ir t.t. arba tikrieji žaidėjai (kalba G. Edward Griffin). Jie tikrieji architektai Naujos Pasaulio Tvarkos. Taip pat apie kolektyvizmą ir depopuliaciją.

Įdomiausi momentai :) Pagrindinis tikslas slaptų bendijų - laikyti paslaptis :D Vadinasi, turi mokėti apgauti eilinius piliečius. Kad ir paprasčiausias pasakymas - "NEŽINAU" arba "AŠ NESUPRANTU APIE KĄ JŪS KALBATE", kaip kad H.Clinton, kuri dalyvavo Bilderbergerių grupėje (The Bilderberg Group). Ir tuomet tas, kuris filmavo, pasakė, jog Bill'as Cinton'as dalyvavo praėjusiame susitikime, o ši: "O, jis dalyvavo? Na aš nieko apie tai nežinau." Taigi tik tokie nariai yra labai geri, nes kaip kitaip galėtų egzistuoti tokios bendijos :D (čia beveik pažodžiui ištrauka iš klipo, tačiau tai yra labai akivaizdu ir pasakyta paprastai ir aiškiai :)
Arba kuo skiriasi Respublikonai nuo Demokratų ? Respublikonai teigia, kad į Artimuosius Rytus keliauja kariauti ir reikalauja daugiau galių suteikti Jungtinėms Tautoms (JT), o Demokratai - dėl taikos ir reikalauja daugiau galių suteikti JT :)
Taigi kai prasideda rinkimų kampanijos, šios partijos tampa labai skirtingos, tačiau kuomet viena iš šių dviejų išrenkama - prasideda tų pačių įvykių tęstinumas - CFR direktyvų (arba idėjų kalvių - think tanks) įgyvendinimas Naujos Pasaulio Tvarkos link. Šiaurės Amerikos Sąjunga - vienas iš jų. Nors tai yra labiau aktualu ten ir gyvenantiems žmonėms, bet Europoj gi tas pats vyksta. Turbūt mes tapsime Jungtinėmis Europos Valstijomis :)  ? Įdomu, ar ne ? 
Na ir dar norėčiau pakomentuoti klipą. Galų gal,e kai G. Edward Griffin' as papasokojo apie tikrą situaciją, tuomet pats uždavė, pasirodo, jau retorinį (bet tik tuo metu : ) ) klausimą: "Na ir kokie sprendimai? Nėra jokių... Paklauskit kiekvieno ir jums jie pasakys - VISKAS BAIGTA... KOLEKTYVIZMAS LAIMĖJO... ESAME TARNAI TECHNIŠKAI MODERNAUS FEODALIZMO. "Lordai" valdo mus, mūsų pinigus, mūsų žiniasklaidą, mūsų politines partijas, švietimo įstaigas, darbo vietas, kuriose dirbame, kariuomenę, policiją. Ir jūs manote mes ką nors pakeisime čia? Tie kurie iš to pelnosi yra patogiai įsitaisę ir tuo patenkinti, o tie, kurie kenčia - netgi bijo kalbėti, nes baiminasi, jog dėl to bus nubausti... Taigi tai yra visur. Pripraskit prie to. :S
Tačiau palaukit minutėlę, man ką tik kilo mintis :) Kas nutiktų jei tik 2 % amerikiečių susivienytų ir žinotų tai, apie ką mes ką tik čia kalbėjome, jie nuspręstų sunaikinti šį "monstrą". Tik 2 %! Kas būtų, jei jie žinotų laisvės principus (ne vien tik balsuoti kas patinka/nepatinka). Kas jei jie suprastų ko jie nori, jei tikėtų laisve, ir tikrai žinotų kuo laisvė yra paremta, ir rūpėtų pakankamai tiek, kad nagrinėtų tai ir mokytų savo vaikus. Kas būtų jei jie kartu susijungtų tinkle įtraukdami žmones su panašiomis idėjomis, iš visų tautų, kultūrų, rasių, religijų ir suformuotų tikrą laisvės tarptautinę bendriją jei susidarytų pakankamai efektyvi (ne atsitiktinė/chaotiška) visuomenės struktūra, kuri sugebėtų susigrąžinti tai, kas šiuo metu yra prarasta. Ar jūs tikrai manote, jei mes tai padarysime - nugalėsime šį "monstrą" ? (Publika sutinka). Aš sutinku taip pat. Tiesą sakant, aš žinau, kad mes galime. Tačiau, yra organizacija, struktūra, kuri yra būtent tokia pat. Ji vadinasi: Freedom Force International Jau turime narių iš 55 šalių ir augame kasdien."

Aš pats visokeriopai tam pritariu, bet, deja, nesu optimistas ir tuo pats asmeniškai nelabai tikiu, jog tinkle susivienijusi bendrija nuveiks labai daug ar netgi pakeis esamą struktūrą, tačiau tikrai žinau, kad dėl to "judesiai bus labiau suvaržyti", o tai yra labai naudingas dalykas :)
Tačiau, kaip ir sakiau, slaptoms organizacijoms priklausantys žmonės, dirba savus darbus ir tik nedaugelis tesupranta, kad tikrasis kelias - ne vien tik kolektyvizmas, sąjungos ir visa kita... Tačiau depopuliacija, o norint įtikinti visuomenę neįtikėtinom nesąmonėm - reikia sukurti tam palankias sąlygas, jog tai ir yra vienintelis kelias... Viena iš priemonių - ekonominė krizė, bedarbystė, riaušės, vis didesni mokesčiai, plius paslėpti mokesčiai (infliacija). 
Kita vertus, suprantu žmones, kurie tiesiogiai to nepasako, tačiau stengiasi nuteikti žmones optimistiškai, jog viltis yra ir tereikia susivienyti ir stengtis būti kiek įmanoma aktyvesniems (nes tik tuomet juk įmanoma judėti turbūt teigiama linkme). Tačiau visgi egzistuoja toks "mechanizmas", kurį akcentuoja Alan'as Watt'as ir Thom'as Sheridan'as. Jie teigia, kad psichopatai (tokie gali būti ne vien tik serijiniai žudikai, bet ir tie, kurie turėdami daug valdžios nori dar daugiau yra labai konkurencingi, puikiai žino kaip veikia žmogaus protas ir kaip juo manipuliuoti, ir t.t.) visuomet patenka į tą piramidės viršūnę. Sistema tampa korumpuota, ir nesvarbu kokiais tikslais organizacija buvo sukurta pradžioje... 
Nuomonei apie psichopatus pritariu. Tikrai labai nesinori tikėti, jog dabartinė sistema iš tikrųjų eina depopuliacijos keliu (labai viliuosi, kad ne), tačiau tai sužinosime (kaip ir visas kitas naujienas) palaipsniui t.y. dėl, to, kad visuomenė palaipsniui prie to priprastų ir nekiltų per daug prieštaravimų, o kuomet tai jau pradeda veikti – dažnai prieštaraujanti visuomenės dalis būna „nukenksminta“ ir be didelių bangų... 
Aš nenagrinėju dokumentų kaip "Agenda 21" ar think tanks (nes tam neturiu nei laiko, nei, tiesą sakant, noro), norėdamas įsitikinti tiesa tai (apie depopuliaciją) ar ne (pasak Alan'o Watt'o staigi depopuliacija turėtų prasidėti apie 2050 m.). Tiesą sakant, nelabai įsivaizduoju, kaip galima aptikti tokį pranešimą. Atrodytų apie tai turėtų kalbėti milijonai žmonių! Tačiau asmeniškai manau, kad jeigu tai įmanoma - tai vyks palaipsniui be didelių karų (bet su begale konfliktų), bankrutuojančiomis valstybėmis ar įmonėmis gigantėmis (ar bankais), pastoviai buksuojančia ekonomika, Pasaulio standartizavimu/"suvienijimu" (dabar šis procesas vyksta Artimuosiuose Rytuose/ Š.Afrikoje), naujai atsirandančiais mokesčiais bei kylančiais senais su paslėptu mokesčiu (infliacija) žmones prives prie tokios ribos, kuomet tegalės vargais negalais išsilaikyti viena(s) (o ką jau galbėti apie šeimą). Taigi tokį depopuliacijos scenarijų aš matau (jis, bent jau man, akivaizdus)... Jis nebus toks kaip kad buvo pasauliniam kare, kuriame buvo vykdomi tautų genocidai pagal vienokią ar kitokią beprotišką ideologiją... Kaip aš įsivaizduoju, bus pritaikyta masonams labai patinkanti Darvino teorija (Natūralioji atranka): išlieka stipriausi. Ponas LORD'as Bertrand'as Russell'as kalbėjo, jog ateis toks metas, kai žmonės taps tokie skirtingi, jog šie pasidalins kone į 2 skirtingas rūšis: į "protinguosius" ir konkuruojančius tarpusavyje "grobuonis"; ir kita klasė - tai "gnomai" darbininkai, kurie netgi bus paversti kvailesniais, naudojant prastos kokybės maistą (ar/ir kitomis priemonėmis) ir jog jie negalės pasipriešinti, nes tai būtų tas pats kaip avys priešintųsi vilkams. Tačiau tai vėlgi yra kažkur matyta sistema. Tai kastų sistema... 
Taigi masonai (ar kaip norite juos pavadinkite, nes man bet koks išsireiškimas apie juos yra didžiausias keiksmažodis) yra tokia organizacija, kuriai kastų sistema labai tinka: (kiek man žinoma) žemesnio laipsnio masonas visuomet sutiks/paklus turintiems aukštesnį laipsnį, o visai nevertins (arba netgi nekęs) esančių žemesnio laipsnio... Be abejo, ne visi masonai yra blogi (ar geri). Be to, jie tikrai ne visi žino kokia yra tikroji jų darbotvarkė nei konkrečiai, nei abstrakčiai. Daugelis turbūt mano, kad ši slapta organizacija yra tik kaip labdaros organizacija su savo ceremonijomis/ritualais (kurie asmeniškai man yra tiesiog juokingi ir visiškai neįdomūs. Tiesą sakant, nesuprantu, kaip suaugęs žmogus gali atlikinėti tuos ritualus) :) Tačiau jie dirba savo darbą ir yra kaip mažas „mikroelementas didžiuliame mechanizme“. Beje, kaip ir sakiau, tai yra visiškai nesvarbu ar tai bus masonai, bilderbergeriai, bankininkų šeimos, CFR ar RIIA, korporacijų vadovai ir t.t. jie ir yra tas „mechanizmas“ (tik skiriasi tų „detalių“ svarba ir vertė).
Beje, anksčiau, prieš 50 metų ir dar seniau, šeimose augdavo ne 1 ar 2 vaikai (kaip dabar), o 3-12. Dabar vis labiau prieinama prie to, kad turėti šeimą jau darosi prabanga. Ir tik nepradėkit įrodinėt, kad tai nėra plano dalis, nes tai tampa normalu, kai pakeičiama/primetama kultūra mums. Ji keičiasi nuolat, bet didesne jos dalimi yra keičiama dirbančiųjų tame mechanizme...
Ačiū už dėmesį.