2013 m. sausio 12 d., šeštadienis

bijokit visi: KOPŪSTGALVIAI ŽYGIUOJA!



Deja, deja, bet kiek man tenka gyventi šiame pasaulėlyje, tai tenka konstatuoti faktą vėl ir vėl kad žmonės visais laikais nekinta.
Štai jau eilę metų „patriotiškai“ (kokia nuostabi priedanga po valstybės vėliava) nusiteikęs skustagalvis jaunimas žygiuoja Vilniaus pagrindinėmis gatvėmis ir demonstruojantis bei leidžiantis suprasti, jog jūs dar pamatysit ką mes sugebam ir skleidžiantis rasistines antisemitiškas (apskritai kone visų kitų tautų niekinimą bei savos išaukštinimą vienoje rankoje laikant mūsų vėliavą, o kitoje – svastiką ir įrodinėjant, jog kas gi čia blogo, juk tai senų seniausias simbolis) ir panašaus pobūdžio šūkius. Kol kas tik šūkius, bet matant jų pasiryžimu ir nesukalbamu degančias akis, darosi akivaizdu, jog ši Lietuvos piktžaizdė turi tendenciją tik didėti.
Štai, jau nebegalima apsieiti vien tik kovo 11 – osios eisena, kopūstgalvių kopūstgalvis (jų lyderis t.y. „tautinio“ jaunimo lyderis) sugalvojo pasikviesti kalėjime sėdėjusį kopūstgalvį iš Vokietijos pakoncertuoti sausio 13 - ąją čia, Vilniuje, kad įkvėptų Lietuvos kopūstgalvius ir moliūgėlius savo dainomis, tokiomis kaip „Vėl ateis Reicho laikai“.
Aš su tokiais tipais nieko bendro turėti nenorėčiau, nes jie laiko save teisingaisiais ir visažiniais. Kita vertus, toks tautų aukštinimas, jų priešpastatymas ir iškėlimas prieš kitas tautas (žeminant jas) jau po truputį kristalizuojasi iš abstrakčios formos. Tas pats egzistuoja, Lenkijoje, Rusijoje ir kitose šalyse (atleiskit, kad rašau gerai neišstudijavęs, nes skaityti apie tai man nesinori). Užtenka vien tik prisiminti lenkų futbolo sirgalius, kurie atvyko į Kauną su kastetais, beisbolo lazdomis ir šautuvais (na savaime suprantama palaikyti savo komandos, rodos, atrankoje į Europos futbolo čempionatą, kuris vyko Lenkijoje ir Ukrainoje). Dar galime prisiminti Rusijos sirgalius kurie net užgožė ten siautėjusius lenkų sirgalius. Taip pat dar galima prisiminti ir kad per Prancūzijos rinkimus (nors tai atrodytų visiškai nesusiję, kur gi ne!!!) nacionalinio fronto lyderė surinko 18 proc. balsų dar taip pat galima prisiminti, jog Breivikas išskerdė savo tautiečius, nes jie atstovavo multikultūrizmui ir jog Norvegijoje dešinių pažiūrų piliečių daugėti pradėjo (na čia gal ir klystu, nes tiksliai nepamenu kaip buvo). Na bet ir be pastarojo atvejo, matyti, kad pradeda atsirasti tendencijos atgalios. Kita vertus, didėja reitingai ne vien tik labiau į dešinę spektro pusę pasislinkusiųjų auditorija, bet ir į kairiąją (na čia pakanka užsiminti, jog Prancūzijos rinkimus laimėjo socialistinių pažiūrų atstovas).
Vaje, scenarijus man kiek primena į tai, kaip buvo ‚išeita‘ iš didžiosios depresijos. Tuo metu, žmonės (Europos centre) patikėjo net pačiu velniu. Šiais laikais atsiradusios krizės eliminavimas patikimas labiau radikalesniems autoritetams.
Deja, deja, žmonės, iš krizės turite išeiti tik jūs patys (paprastai kalbant, nes jūs patys ją ir sukėlėt, tačiau jai sukelti radikalios/autoritetingos figūros nebuvo reikalingos). Valdžia jums, kopūstgalviai ir moliūgėlės, tikrai nieko nepadės, tačiau nepatikėsit, bet jūs net galite nusiimti valdžios rūpinimosi naštą, nes ją prižiūri opozicija, tad jums belieka rasti kelius iš krizės be jokių autoritetų pagalbos.
O jei manote, kad jums reikalingi autoritetai (tokie kaip „tautinio“ jaunimo lyderis), tai prašom klausykit jo sapalionių. Aš tuo net neabejoju, jog jis labai įtaigiai moka kalbėt, turbūt mokėsi iš geriausiojo oratoriaus (ponas lyderi, pasistenkite savo kalbose panaudoti daugiau rankos mostų, daugiau dramos įterpkite ir jokiu būdu nevartokite sudėtingesnių žodžių. Tokiu būdu, tikrai jums prižadu, ponas kopūstgalvių kopūstgalvi, padvigubinsite kopūstgalvių bei moliūgėlių gretas ir, po kurio laiko, subursite elitinę juodąją gvardiją su trispalvėmis ant peties ir kopūstu ant kaklo (kad lapų neprikristų, žinoma)). Taip pat jūs galite semtis išminties tiesiog apie svastikos istoriją ir po to ją panaudoti „tautinėse“ eisenose, kuriai diriguos tas pats (seno kirpimo, bet naujas) kopūstgalvis.
EIKIT JŪS VISI ŠIENO RAVĖT!!! DEBILAI.

P.S. Žodis „DEBILAI“ buvo pavartotas nekonkrečiam asmeniui, o abstrakčia forma ir neturi nieko bendro su kopūstgalvių armijos galva. Bet kita vertus, aš tavęs nebijau ir apie tave dar teks parašyt brudo skleidėjau.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.